Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Komputer PC z Windows10 ze wszystkimi aktualizacjami.
Mam problem z dodaniem załącznika JPG do dyskusji.
Załącznik jest mniejszy niż 5MB, sprawdzałem na kilku JPG o wielkościach od 0,4 MB do 0,8MB...
Otrzymuję informację na czerwono, że "Wystąpił problem z obsługą załączników".
Sprawdzone na przeglądarkach Microsoft Edge, Mozilla Firefox.
@kamcia_waw dziękuję, nasz zespół już pracuje nad rozwiązaniem problemu.
Nie mogę dodać zdjęcia w dyskusji. Pojawia się komunikat: "Wystąpił problem z obsługą załączników". Zdjęcie jest mmniejsze niż 5MG.
Mam dokładnie ten sam problem, próbowałem załadować pliki pdf, jpg, gif,png za każdym razem ten sam błąd "Wystąpił problem z obsługą załączników".
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam serdecznie, chciałbym rozpocząć ponownie dyskusje ze sprzedającym poprzez serwis ale wyskakuje mi to co na screenie
Trochę nie logiczne, zaznaczam zamówienie a na dole mam napisane że takiego nie znaleziono
Proszę o pomoc
no i sprawa wygląda tak że nawet nie mogę przedstawić swoich racji w dyskusji ze sprzedającym
To problem Allegro kilka już tu jest wątków na ten temat
Witam. Nie mogę dodać żadnego zdjęcia do dyskusji. Za każdym razem pojawia się komunikat: "Wystąpił problem z obsługą załączników"
To problem Allegro kilka już tu jest wątków na ten temat. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wiadomo kiedy problem będzie rozwiązany? Sprzedawca nie chce uznać reklamacji bez dodania zdjęć
Mam problem z dodaniem załącznika JPG do dyskusji. Choć plik jest mniejszy niż 5MB.
To problem Allegro, wszyscy tak mają.
@michal0724 przykro mi, ale nie wiem kiedy problem zostanie rozwiązany.
Zespół techniczny pracuje nad tym i gdy tylko otrzymamy informacje w tej sprawie, damy znać w tym wątku.
Też mam ten błąd teraz - nie mogę dodać załącznika. Czy to znaczy, że od 9 miesięcy Allegro nie było w stanie naprawić aplikacji?
@troll_007 nie, problem został rozwiązany kilka dni po jego zgłoszeniu.
Poproszę o zrzut ekranu, co się dzieje, gdy próbujesz dodać zdjęcie.
@troll_007 otrzymałam już informację, że występowały dzisiaj problemy, ale zostały rozwiązane.
Upewnij się proszę, że zdjęcie ma odpowiedni rozmiar oraz że korzystasz z zaktualizowanej aplikacji.
Witam. Od wczoraj nie można dodać plików do dyskusji z sprzedającym. Pliki mają mniej niż 5 mb i mimo to występuje problem. Czy jest to błąd globalny?
@maniakgo200 jest problem techniczny i pracują nad rozwiązaniem.
Czy jest to błąd globalny tak, allegro.
W dyskusji ze sprzedającym chcę dodać załącznik. Jest to niemożliwe. Pojawia się komunikat: "Wystąpił problem z obsługą załączników". Próbowałem na różnych przeglądarkach, różnych komputerach. Próbowałem również załączyć JPG, jak i PDF. Bezskutecznie.
Proszę o pomoc.