Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego zostalem zablokowany
Ja tak samo. Przeglądałem sobie chwilę, wyszedłem z apki i teraz chciałem dalej poszukać i nagle zablokowane. Ktoś wie jak to rozwiązać ?
Spróbujcie, proszę, wyczyścić pliki "cookies"/dane aplikacji i ponownie zalogować się do Allegro. Dla pewności możecie również zresetować przeglądarkę.
Witam mam to samo że konto zablokowane nie mogę zrobić opłat cały czas to wyskakuje może to jakiś błąd?
Moje konto na allegro zostało zablokowane. Nie wiem z jakiego powodu. Proszę o odblokowanie.
Też mnie zablokowało, kiedy odblokują może to awaria na platformie allegro
Mam to samo.
Cierpliwie jeszcze czekam.Moze to ich jakaś awaria.... łudzę się
Dzień dobry zostało mi zablokowane konto na allegro wyskoczył mi komunikat:
Zostałeś zablokowany.
Jeśli coś nie działa prawidłowo
ID: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dobra odblokowało mi się już
witam, zwracam się z prośbą o odblokowanie mojego konta na allegro
[EDYCJA]
Barbara [EDYCJA]
mnie też zablokowali. Ratunku jak to odblokować?? Korzystam tylko z apk Allegro.
Już mnie odblokowano, dziękuję
Zablokowaliście mi konto, bo myśleliście, że za szybko klikam czy coś??? Dużo osób już o tym pisze! Na **piiip**s to dają captche do wypełnienia jak myślą, że to może być bot, a nie urwa blokują dostęp do konta z buta! Wywalcie ten syf i zróbcie przyjazny dla użytkowników system a nie narażajcie ludzi na straty pieniężne jak np. licytacja jest a wy blokujecie dostęp do konta z automatu!
nawet nazwę 4lieXpress blokują, żeby konkurencji nie wspominać, żałosne...
Dokładnie filtrują nazwy konkurencji. Allegro zawsze było pazerne ale teraz to już przesadzają z tą cenzurą. Blokują konta bez powodu. Rozwiązanie jest bardzo proste kupować u konkurencji, czy to na "ali" czy w "z zonie" albo nawet na polskim sprzedajemy.
Witam dlaczego potraktowaliscie mnie jak robota ,konto na allegro mam od 8 lat .mam na dwóch telefonach go .posiadam tam raty do spłaty a wy od tak mnie zablokowaliscie ,proszę o odblokowanie
Otrzymałam informację, że problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Dzień dobry, mnie też zablokowaliście w trakcie płacenia za produkt. Poproszę o wsparcie