Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zrealizować spłatę?
W dniu dzisiejszym oplacilem allegro pay. Z konta zeszly mi pieniądze a na allegro pay nic sie nie zmieniło, dalej widnieje poprzednia kwota.
Dzień dobry zapłaciłem za rzeczy w Allegro pay. Pieniądze zostały pobrane z konta a w aplikacji dalej widnieje, że nie spłacone.
U mnie taka sama sytuacja używam tej platformy od lat od razu płatności znikają w allegropay aż do dzisiaj
@olciapleban aż do dzisiaj działał blik, ale nagle gdzieś mi znikł, pewnie większa jest afera, wiec wypowie się @szymela54 😉
Jest ogólnopolska awaria BLIK-a. Trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Płaciłam blikiem również za rachunki i wszystko okej tylko tu na allegro jakieś niedociągnięcia 🫠
@olciapleban no to miałaś farta, bo ja płaciłem za energie elektryczną i również miałem opóźnienie kilkugodzinne😞
Mam to samo. Jedna transakcja została opłacona po 30 minutach a druga nie jest opłacona od 3 godzin mimo pobrania pieniędzy z konta.
Już wszystko wróciło do normy
Niestety jeszcze nien
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzisiaj zamówiłam suszarkę do włosów, zapłaciłam kodem BLIK. Pieniadze z konta zostały pobrane, potwierdzenie na maila o złożeniu zamówienia przyszło, ale na stronie allegro wyświetlana jest informacja, że zamówienie oczekuje na płatność. O co chodzi?
Trzeba poczekać, u mnie już wpłynęły pieniądze na allegro. 🙂
u mnie przed chwilka też, więc już jest dobrze 😄
Witam. Przed chwilą też płaciłam i mam tą samą sytuacje pieniądze poszły zakup dalej nie opłacony .
Cześć @justynajan1 i @Client:102005118, jaka metoda płatności została użyta do transakcji?
Blikiem poszlo
Witam,
Dzisiaj o godz 19 43 zrobiłam zakup suszarki, zapłaciłam kodem blik z konta pieniądze pobrało niestety w aplikacji dalej widnieje status ''płatność w toku".
Co w tym przypadku mam zrobić ?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Zgłosić się do swojego banku