anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

AION bank i Allegro cash

resistdj
#11 Animator#

Jak mogę zamknąć rachunek w AION banku który to mi założyliście w celu aktywacji allegro cash? Nie mam żadnych danych logowania by móc zalogować się na stronie aion banku i zrezygnować z konta, a w informacjach podanych przez was tu : https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/30-czerwca-wylaczymy-usluge-allegro-cash-6M28WE2GDuR#gdzie-moge... jest napisane że mam się martwić sam "Od 1 sierpnia obsługę klienta przejmuje w pełni Aion Bank. Jeśli po tym dniu będziesz mieć pytania lub wątpliwości dotyczące Twojego rachunku, skontaktuj się bezpośrednio z obsługą banku". Nie chcę konta w tym banku bo nie jest mi do niczego potrzebne, nawet nie mogę nim zarządzać bo nie ja je tam zakładałem tylko allegro w moim imieniu. Sugerujecie że mam sprawę rozwiązać na czacie z Alliną, która to nie rozumie prostego zdania i proponuje mi rezygnację z konta allegro podczas gdy chcę tylko zrezygnować z cash i zamknąć ten rachunek w ich banku.

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

resistdj
#11 Animator#

A to nie jest tylko zamknięcie allegro cash? "Od 1 sierpnia obsługę klienta przejmuje w pełni Aion Bank" oznacza że rachunek w banku nadal zostaje.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@resistdj jak nie wypowiedź umowy to tak będzie.

oznacz moderatorów