anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro delivery "przekierowano"

MAMY ROZWIĄZANIE!
drobok
#10 Popularyzator

Cześć,

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Kurier orlen paczka zamiast zostawić w paczkomacie zostawił paczki w puncie 800m dalej. Kiedy oni te paczki dadzą do tam gdzie je zamówiłem czy mam iść po nie ten kilometr ? Jak mogę z)ożyć reklamację w tej sprawie ?

Damian

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@drobok przykro mi, że Twoja paczka została przekierowana. Dzieje się tak, gdy w automacie nie ma miejsca na umieszczenie przesyłki - trafia ona do punktu zastępczego, z którego zazwyczaj jest kierowana do miejsca docelowego, gdy zwolni się przestrzeń. Jeśli podasz numer przesyłki, zweryfikuję status sprawy. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
drobok
#10 Popularyzator

Tamte se odebrałem, ale znowu mi przekierowali i tym razem jeszcze dalej - 1,5km od paczkomatu docelowego 

AD0116KT64

AD0113Q958

AD0113Q958

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@drobok orlen w niektórych rejonach kuleje, brak kurierów i automatów u mnie na rejonie codziennie z 50 paczek ląduje w punkcie Epaka bo nie ma miejsc w automatach, przecież masz wybór przewoźników, po co zamawiasz orlenem a potem narzekasz 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
drobok
#10 Popularyzator

zamawiałem inpost i nigdy nie było problemu ale ktoś se wpadł na to by mi zmienić na orlen, z racji że był blisko to zostawiłem (nie chciało mi się tego zmieniać za każdym razem), ale widac trzeba będzie 

oznacz moderatorów
trajber
#9 Pomysłodawca

trajber_0-1758710656853.png

I tak należy zrobić. Ja co i rusz muszę sprawdzać i korygować "domyślny" sposób dostawy na InPost, bo portal wie lepiej (owszem, Allegro wie najlepiej, na której formie dostawy zarobi najwięcej).

oznacz moderatorów
drobok
#10 Popularyzator

epakę to mam 50m od domu, tyle że wolę paczkomat bo tam są kolejki, mam jeszcze kilka paczek w drodzę ale mój episod z orlenem już się na tym skończy

oznacz moderatorów