anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro klik

MINO5
#7 Wielbiciel

Dokonałem dwóch płatności z wykorzystaniem Allegro klik, dostałem cashback i teraz chciałem zrobić następne zakupy i nie mam już możliwości płatności tym sposobem

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@MINO5 Dziś w nocy i godzinach przedpołudniowych ta opcja płatności nie była dostępna, ponieważ bank zaplanował prace modernizacyjne po swojej stronie. 

Sprawdź, proszę, ponownie czy teraz możesz już wybrać tę metodę płatności przy zakupie.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

MINO5
#7 Wielbiciel

Nadal nie mam możliwości wybrania platności Allegro Klik i jest tak od wczorajszego wieczora. @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Client:35666053
#9 Pomysłodawca

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Mam to samo. Chciałem opłacić licytacje, którym kończy się już czas, i nie mogę wybrać tej opcji płatności.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@MINO5 @Client:35666053 Czy dzisiaj problem nadal występuje?

Natalia
oznacz moderatorów

MINO5
#7 Wielbiciel

Tak, nic sie nie zmienilo @nat_not 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@MINO5 Dostałam informację, że dzisiaj ta metoda płatności jest już dostępna. Więc jeśli wciąż jej nie widzisz, proszę Cię o kontakt przez formularz, bo jest to problem indywidualny, który pomogą Ci rozwiązać doradcy.

Natalia
oznacz moderatorów

Client:35666053
#9 Pomysłodawca

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_

Dalej nie mam takiej opcji. Wyczyściłem dane aplikacji i zalogowałem się jeszcze raz. IKO pokazuje, że usługa jest aktywna. Nie ukrywam, że założyłem ten klik właśnie po to, żeby zrobić teraz kilka większych zakupów na allegro. Do tego mam zamówienia, które musze opłacić dziś. W związku z tym proszę o pilną informację, kiedy usługa zostanie przywrócona oraz w jaki sposób Allegro zamierza zadośćuczynić sytuacji, w której z powodu błędu po stronie serwisu nie mogę skorzystać ani z samej metody płatności, ani z powiązanych z nią promocji

signal-2026-03-23-144022_002.jpeg

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:35666053 Nie potwierdzamy w tej chwili występowania błędu po naszej stronie. Proszę Cię również o kontakt w tej sprawie przez formularz, który wskazałam wyżej.

Natalia
oznacz moderatorów

MINO5
#7 Wielbiciel

dokladnie u mnie taka sama sytuacja, zgłoszone już dalej 

oznacz moderatorów