anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro nie odpowiada na korespondencję w otwartej dyskusji

P-Szymanski
#7 Wielbiciel#

Poproszę o prostą informację dlaczego w dyskusji rozpoczetej 2 miesiace temu i nie rozwiązanej bo sprzedajacy odmawia reklamacji również Allegro odmawia jakiejkolwiek odpowiedzi. Napisałem już kilka postów i wszystkie pozostały bez jakiejkolwiek reakcji serwisu. Dodatkowo zostałem naciągnięty na dodatkowe koszty wysyłki towaru do sprzedawcy bo taki warunek postawiło Allegro i mimo realizacji tej prośby moje maile do serwisu pozostają bez reakcji. Co to za Protect jeżeli serwis stoi po stronie nieuczciwego sprzedawcy i dodatkowo ignoruje kupującego. Konto sprzedawcy nadal działa mimo że ta firma łamie prawo i odmawia reklamacji. Przykro to pisać bo jestem klientem od bardzo wielu lat ale takiego traktowania i braku pomocy nie można tolerować.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

A tu było już to opisane?

oznacz moderatorów

Client:35386082
#13 Ambasador#

Prowadzisz dyskusje ze sprzedającym, tak?
i poprosiłeś Allegro  o pomoc w dyskusji?
I pracownik allegro się nie odezwał?

Możecie rzucić okiem w temat? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

P-Szymanski
#7 Wielbiciel#

Tak prowadzę dyskusję ale raczej sam ze sobą bo zarówno sprzedawca jak i Allegro mają ją głęboko gdzieś i nie reagują w ogóle

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@P-Szymanski czy chodzi o dyskusję numer 76b35aa5-797f-4bee-ae2d-d7cf20154d3f z 29.08.2024? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

P-Szymanski
#7 Wielbiciel#

Mam jedną otwartą dyskusję i ciągły brak reakcji Allegro 

oznacz moderatorów

KrzepkiRadek
#9 Pomysłodawca#

@P-Szymanskimusisz użyć tego przycisku "Poproś o pomoc Allegro" (lewy dolny róg zrzutu):

KrzepkiRadek_0-1734029954503.png

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@P-Szymanski nasz doradca wypowiedział się w dyskusji. Pamiętaj jednak, że jeśli potrzebujesz naszego wsparcia, musisz użyć przycisku "Poproś o pomoc Allegro". Nie odpisałeś też we wniosku Allegro Protect, w którym kontaktowaliśmy się z Tobą.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów