Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Poproszę o prostą informację dlaczego w dyskusji rozpoczetej 2 miesiace temu i nie rozwiązanej bo sprzedajacy odmawia reklamacji również Allegro odmawia jakiejkolwiek odpowiedzi. Napisałem już kilka postów i wszystkie pozostały bez jakiejkolwiek reakcji serwisu. Dodatkowo zostałem naciągnięty na dodatkowe koszty wysyłki towaru do sprzedawcy bo taki warunek postawiło Allegro i mimo realizacji tej prośby moje maile do serwisu pozostają bez reakcji. Co to za Protect jeżeli serwis stoi po stronie nieuczciwego sprzedawcy i dodatkowo ignoruje kupującego. Konto sprzedawcy nadal działa mimo że ta firma łamie prawo i odmawia reklamacji. Przykro to pisać bo jestem klientem od bardzo wielu lat ale takiego traktowania i braku pomocy nie można tolerować.
A tu było już to opisane?
Prowadzisz dyskusje ze sprzedającym, tak?
i poprosiłeś Allegro o pomoc w dyskusji?
I pracownik allegro się nie odezwał?
Możecie rzucić okiem w temat? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Tak prowadzę dyskusję ale raczej sam ze sobą bo zarówno sprzedawca jak i Allegro mają ją głęboko gdzieś i nie reagują w ogóle
@P-Szymanski czy chodzi o dyskusję numer 76b35aa5-797f-4bee-ae2d-d7cf20154d3f z 29.08.2024?
Mam jedną otwartą dyskusję i ciągły brak reakcji Allegro
@P-Szymanski nasz doradca wypowiedział się w dyskusji. Pamiętaj jednak, że jeśli potrzebujesz naszego wsparcia, musisz użyć przycisku "Poproś o pomoc Allegro". Nie odpisałeś też we wniosku Allegro Protect, w którym kontaktowaliśmy się z Tobą.