Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu przesyłki nr. A0013KIDL1. O 11:10 dostałem informację, że oczekuje na odbiór o 14:20 dostałem maila, że odebrano przesyłkę a o 16:34 kiedy to rzeczywiście miał nastąpić odbiór okazało się, że skrytka jest pusta. Mógłbym prosić o sprawdzenie czy paczka nie została czasem wrzucona do innej skrytki?
Dziękuję i pozdrawiam.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@Client:110944380@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
W takich przypadkach dzwoń od razu na numer infolinii podany na automacie paczkowym . Automat ma wbudowaną kamerkę i obsługa może sprawdzić czy coś było wyjmowane ze skrytki czy była pusta.
Należy od razu dzwonić 616 36 997
Dzięki za odpowiedzi. Problem jest taki, że to nie ja osobiście odbierałem i osoba która to robiła powiedziała mi, że żaden numer telefonu się nie wyświetlił na ekranie. Kradzieży nie podejrzewam bo kod z aplikacji zadziałał i otworzył pustą skrytkę. Obstawiam raczej pomyłkę przy dostawie.
Zadzwonić mógł każdy. a nie na czegoś takiego na ekranie? jest zgłoś problem z przesyłka.
@misi_pl postaram się pomóc w zweryfikowaniu losów przesyłki.
@misi_pl Twoja przesyłka została ponownie umieszczona w automacie paczkowym dziś (27.09.2024) o godzinie 10:41 - powinieneś otrzymać kod do odbioru.
Dziękuję za pomoc. Okazało się, że paczka była zbyt duża jak na średnią skrytkę stąd powstało całe zamieszanie. Mimo to wszystko skończyło się dobrze. Pozdrawiam.