anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One Box pusta skrytka

misi_pl
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.

Chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu przesyłki nr. A0013KIDL1. O 11:10 dostałem informację, że oczekuje na odbiór o 14:20 dostałem maila, że odebrano przesyłkę a o 16:34 kiedy to rzeczywiście miał nastąpić odbiór okazało się, że skrytka jest pusta. Mógłbym prosić o sprawdzenie czy paczka nie została czasem wrzucona do innej skrytki?

Dziękuję i pozdrawiam.

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@Client:110944380@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

W takich przypadkach dzwoń od razu na numer infolinii podany na automacie paczkowym . Automat ma wbudowaną kamerkę i obsługa może sprawdzić czy coś było wyjmowane ze skrytki czy była pusta.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Należy od razu dzwonić 616 36 997

oznacz moderatorów

misi_pl
#7 Wielbiciel#

Dzięki za odpowiedzi. Problem jest taki, że to nie ja osobiście odbierałem i osoba która to robiła powiedziała mi, że żaden numer telefonu się nie wyświetlił na ekranie. Kradzieży nie podejrzewam bo kod z aplikacji zadziałał i otworzył pustą skrytkę. Obstawiam raczej pomyłkę przy dostawie.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zadzwonić mógł każdy. a nie na czegoś takiego na ekranie? jest zgłoś problem z przesyłka.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@misi_pl postaram się pomóc w zweryfikowaniu losów przesyłki. 

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@misi_pl Twoja przesyłka została ponownie umieszczona w automacie paczkowym dziś (27.09.2024) o godzinie 10:41 - powinieneś otrzymać kod do odbioru. 

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

misi_pl
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za pomoc. Okazało się, że paczka była zbyt duża jak na średnią skrytkę stąd powstało całe zamieszanie. Mimo to wszystko skończyło się dobrze. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów