Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem informację o tym że powinna być w Tarnowie , os niepodległości 1a, jednak tam wpisując właściwe danedostaje informacje że są niepoprawne. Kiedy chce odebrać przesyłkę zdalnie, automat wyświetla informacje, że nie ma mnie w pobliżu. Podejmowałem od wczoraj kilka prób i cały czas jest to samo.
@dacik55, otrzymałam informację, że gdy będziesz pod automatem paczkowym, możesz zadzwonić na: 616 306 997. Numer ten znajduje się tutaj:
Doradca obsługujący numer techniczny powinien mieć możliwość zresetowania automatu paczkowego lub zdalnego otworzenia skrytki.
Ale ja już mam ten numer, już rano na niego dzwoniłem, już automat był przy mnie resetowany i nic to nie pomogło.
Operator z infolinia też nie mógł otworzyć skrytki zdalnie.
I jak udało się?
Podły ten Mikołaj paczki oddać nie chce.
@dacik55, otrzymałam informację, że faktycznie mamy do czynienia z błędem technicznym. Gdy będziesz pod automatem, wpisz proszę kod odbioru: 553257. Powinien on zadziałać.
Udało mi się odebrać paczkę po kontakcie przez infolinię.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
@dacik55, bardzo się cieszę! Jednocześnie najmocniej przepraszam Cię za zamieszanie.
@slajtek78, @dacik55 poprosiłam o ponowną weryfikację Waszych spraw. Proszę Was o cierpliwość.
Witam ponowanie. Czy problem z moją paczką udało sie rozwiązac ?
@slajtek78, jeszcze nie - sprawa jest konsultowana. Bardzo Cię przepraszam, że tyle to trwa. Wrócę do Ciebie z informacją, gdy tylko dowiem się czegoś więcej.
@slajtek78, w tym przypadku również stworzyliśmy dla Ciebie nowy kod odbioru. Spróbuj, proszę użyć tego kodu odbioru: 572444.
Jest !!!! Mam ją !!!!! 😀
@slajtek78 Hurrra! Fanfary! Oklaski! Chwalmy Pana i allegro!
A co tam, nieważne, że od pierwszego podejścia minęły dwie i prawie pół doby. Ważny jest sukces i Twoja radość 😄.
Jak to mówią, cierpliwość popłaca (a gdyby w tym zdaniu moderacja dopatrzyła się jakiejś sugestii, to... nie zaprzeczę) 🤐