anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Protect - odrzucony wniosek

s00ng00
#8 Zapaleniec#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

zwracam się o pomoc, ponieważ doradcy Allegro (domniemam że to boty) nie zapoznali się z całością dyskusji i odrzucają mój wniosek z Allegro Protect. Przewoźnik odrzucił reklamację złożoną przez sprzedającego, sprzedający odrzucił moją reklamację jeszcze przed wydaniem decyzji przewoźnika, a na odpowiedź wniosku Allegro Protect bot odpisuje, że jeśli przewoźnik nie uznał reklamacji to Allegro Protect nie przysługuje - zgłosiłem na samym początku problem pt.:  “otrzymałem uszkodzony towar ale paczka jest cała”.

Nr wniosku Allegro Protect [733925-1740061738]

oznacz moderatorów
41 ODPOWIEDZI 41

Hubert3gs
#7 Wielbiciel#

Aha Prawie jak na Poszukiwacze Okazji czyli Sprzedający poszkodowany a kupujący zadowolony Nie dość że zakłada sprawę z nieprawdziwymi danymi to Allegro protect to boty bo kupujący wygrywa a sprzedawający jest w 4 literach i jeszcze 2x obciążony radzę sobie poszukać na Poszukiwacze Okazji to o płycie głównej do komputera 

Masakra co to się **piiip**ziela

oznacz moderatorów

s00ng00
#8 Zapaleniec#

@Hubert3gs a to w dobrym wątku odpisujesz? Bo jakoś bez ładu i składu w mojej sprawie. 

oznacz moderatorów