Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
polemizowałbym, z tym każdym klientem nabijanym w butelkę przez allegro. Mój klient odesłał do mnie uszkodzony przez siebie produkt, odmówiłem mu zwrotu wpłaty, ale on dostał całosć od allegro w ramach Allegro Protect, chociaż moim zdaniem nie powinien dostać nic, bo z pełną świadomością zwrócił produkt niesprawny.
@enter2006 Wracam do tego wątku tylko po to, żeby wyjaśnić, że 17 zł, które otrzymałaś to 15% ceny zakupu.
Dodam, że Twoje emocjonalne wpisy są tym bardziej niezrozumiałe, że korzystasz z możliwości uzyskania rekompensaty dość często. Zdaje się, że po raz pierwszy jesteś niezadowolona z naszej decyzji. Oczywiście masz do tego prawo. Jednocześnie wyrażanie emocji tutaj, na forum publicznym, nic w tym konkretnym przypadku nie zmieni.
@nat_not "Dodam, że Twoje emocjonalne wpisy są tym bardziej niezrozumiałe, że korzystasz z możliwości uzyskania rekompensaty dość często."
Wszystko jasne 🤣
zapewne kolejny klient, wyhodowany przez allegro na programie AP
A ty jesteś wyhodowany na czym ? 😂😂🙈 sprzedać i nie wysłać czy opis inny niż przedmiot.
wystarczy kupować od sprawdzonych allegrowiczów, czytać komentarze i oceny produktów oraz unikać podejrzanych okazji i outletowych produktów. Jestem tutaj ponad 20 lat, dokonałem kilku tysięcy transakcji zakupowych, łacznie na setki tysięcy złotych. Nigdy nie korzystałem z żadnych rekompensat, nikt mnie nigdy nie oszukał, a reklamacji złożyłem może kilka przez ten okres i wszystkie zostały prawidłowo rozpatrzone przez sprzedawców.
Dziękuje za rady wielkiego biznesmena 😂… który tyle przeprowadza transakcji .. i ma czas na pisanie na forum. Pisać każdy może. Po drugie mój mąż nic nigdy nie zareklamował bo faceci, wszystkiego się boja i wstydzą 😂🙈🙈
na tym polega własnie własny biznes, żeby mieć czas na inne rzeczy, a nie tylko na pracę. A co do transakcji, to tyle kupiłem, a sprzedałem wielokrotnie więcej, co za tym idzie mam pojęcie jak to wygląda zarówno ze strony sprzedającego, jak i kupującego.
Często ? Przez 14 lat kupiłam z 500 rzeczy a zareklamowała 10. To naprawdę dużo 😂🙈😂
Ciesze się, że Pani oraz pracownicy Allegro nie piszą w emocjach. Za to wielokrotnie nie znają przepisów, piszą rzeczy niezgodne z prawem!. A jak jest Pani taka dokładna to proszę na forum przedstawić ile pieniędzy wydałam na Allegro przez 14 lat. Bo ja mogę tu przedstawić stare i nowe tabelki. To są olbrzymie kwoty!!!! Tym samy nie jest też moja wina iż Allegro służy do sprzedaży również rzeczy uszkodzonych i kupowanych na kontenerach. Sprzedawanych na Allegro. Mogła bym napisać długi wpis co dostaje i w jaki stanie. Mam zreszta dużo zdjęć. Produktów jakie otrzymuje. Im mniej się kupuje tym mniej ma się reklamacji.
Proszę poprawić wpis nie dostałam ! Bo jak wcześniej napisałam nie przyjęłam tych 17 zł. Już Pani wpis wprowadza w błąd. Bo ja tych pieniędzy nie przyjęłam !
@enter2006 jak się nie przyjmuje przelewu przychodzącego?
Nie zmieni Waszego postępowania w stosunku do mnie ale chodź wiele osób zastanowi się czy warto kupować na Allegro;) a jak Allegro ma jakiś personalny problem do mojej osoby to zapraszam na priv
Rozumiem z wypowiedzi iż mam wszystko reklamować przed rokiem ? Ok będę pamiętać o tym
@enter2006 nie rozumiesz po staremu wada stwierdzona w przedmiocie poniżej roku od zakupu tzn że przyjmuje się że tam była w momencie zakupu, po upływie roku masz ty udowodnić że wada istniała w momencie zakupu. Obecnie przez 2 lata domniemany jest wariant 1 od 1 stycznia tego roku dokładnie zmieniło się prawo
Ja rozumiem bardzo dobrze ten przepis tylko tu ironicznie napisałam iż Allegro pomaga przy sporze gdy nie minął rok od zakupu. A później już nawet nie zajmuje stanowiska.
allegro nie ma kompetencji wpierdzielania się w reklamację ani podważania decyzji reklamacyjnych jeśli już tak robią to tam nieuk doradca klepie coś na kolanie
Za to prawo pisać slogany zachęcające klientów do zakupów po czym mieć głupia odpowiedz. Bo Pani korzysta z pomocy i Allegro Protekt. Korzystam jak jest potrzeba, po to chyba jest stworzone ?. Dlaczego mam tego nie robić i zostać z połamanymi meblami lub podmienionym kremem. Jak ktoś się wstydzi swoich praw, to już jego problem. Nie wysyłam pustych paczek, nie podmieniłam rzeczy. Wszystko jest zgodne z regulaminem:)