Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć! Od kilku dni aplikacja Allegro na Android nie wyświetla zdjęć na aukcjach. Brak tego problemu w przypadku przeglądarki. Aplikacja została odinstalowana, uaktualniona, sprawdzone ustawienia aplikacji w systemie. Logując się na inne konto - ten sam problem. Czy wiecie może jak to naprawić?
A jaką macie wersję aplikacji? U mnie od jakiegoś czasu problem ustąpił.
To samo
Samsung Galaxy S22 Ultra.
Problem z wyświetlaniem miniatur.Problem występuje z WiFi.Zasięg i prędkość internetu jest bardzo dobra.Na S21 Ultra jest ten sam problem.
@malakornella Czy zaktualizowałaś aplikację do najnowszej wersji?
Oczywiście.
@malakornella Prześlij proszę zrzut ekranu z widokiem problemu, który zgłaszasz.
@malakornella Otrzymałam odpowiedź od osób odpowiedzialnych za ten obszar, że problem nie powinien występować w najnowszej wersji aplikacji. Z której wersji korzytsasz?
@malakornella To nie tędy droga, w takim przypadku nie należy szukać błędów w aplikacji lub w Allegro a proszę wejść w ustawienia routera wifi i tam zdjąć ograniczenia w zaporze (firewall)
Mój router od początku jest ustawiony tak samo(od sierpnia) .Problem pojawił się w grudniu więc nie sądzę żeby to była wina sprzętu.
@malakornella dziękuję za zrzut! Przekazałam go do działu technicznego, gdy tylko otrzymamy informacje w tej sprawie, damy znać!
Dziękuję
Mam ten sam problem z s23 jak został rozwiązany? Sieć ok problem pokazał się nagle
Samsung s10 5g . Aplikacja allegro aktualna. Wifi max zasięg ax i ten sam problem. Zapora wyłączona a jak się przełączę tylko na gsm to pobierze zdjęcia i potem przez jakiś czas jest ok na wifi ale problem się powtarza.
@matt-angelo Z której wersji aplikacji korzystasz na Android? Podaj mi proszę dokładny numer wersji 🙂 Numer znajdziesz w zakładce "O programie" w aplikacji Allegro (Moje Allegro -> Konto -> O programie). Proszę również o przesłanie zrzutów ekranu lub filmu, na którym widać problem. 🙂