Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Licytowałem kilka przedmiotów u jednego sprzedawcy, kilkanaście minut po zakończeniu ostatniej licytacji opłaciłem wszystko Blikiem (22.06). Po potwierdzeniu przelewu w aplikacji bankowej i na Allegro, na Allegro zakup widnieje jako opłacony. Sprzedawca nadał przesyłkę (22.06), a dzisiaj (24.06) pisze że nadal nie otrzymał wpłaty. Kupowałem przedmioty u tej osoby już ładnych kilka razy, a do tej pory coś takiego żadnej ze stron się nie zdarzyło. Czy mógłbym poprosić o pomoc?
Dziękuję.
@slavek94 o jakiej konkretnie licytacji piszesz, podaj proszę nr oferty.
Wpłata obejmuje osiem licytacji. Oto jedna z nich, https://allegro.pl/oferta/polska-znaczki-ze-zniszczonych-przesylek-17627348632
@slavek94 widzę, że zamówienie zostało opłacone i nadane przez sprzedającego. Przesyłka obecnie jest w transporcie.
Tak, ale sprzedający napisał że, cytuję, "na koncie internetowym brak wpłaty".
@slavek94 nie rozumiem co sprzedający ma na myśli. Widzę, że nadał zamówienie i tak jak pisałem wyżej jest w transporcie.
Jeśli sprzedający ma jakiekolwiek trudności, niech skontaktuje się z nami osobiście.
Pewnie u sprzedawcy trwa proces przenoszenia i jest problem z wypłata.
@slavek94 z tego co widzę, płatność za wskazane przez Ciebie zamówienie została zrealizowana poprawnie.