Allegro nie prekierowuje na stronę banku.
@Remek621 czy możesz doprecyzować sprawę? Czy niedogodności pojawiają się w wersji przeglądarkowej, czy w aplikacji Allegro?
Dziękuję za reakcję. Wypełniłem formularz opcje dostawy, klikam "Płacę" i mam puste okno. Nic się nie dzieje. Działam z PC, Firefoks 115.37 oesr 64 bity. System Windows 7.
Zapomniałem dodać, że kilkakrotnie anulowałem płatność i ponawiałem z tym samym skutkiem.
@Remek621 skonsultuję sprawę i wrócę do Ciebie.
@Remek621 wystąpiły chwilowe problemy z płatnościami, ale sytuacja została już rozwiązana 🙂
W takim razie dziekuję i kończę wątek i pozdrawiam
Pozdrawiam
Sytuacja nie została rozwiązana. Mam taki sam problem z Inteligo.
@jakubmj Widzę, że dzisiejsze zamówienia udało Ci się opłacić z konta Inteligo. Czy dobrze rozumiem, że problem już nie występuje?
U mnie to samo drugi dzień, też mam inteligo
Sytuacja jest cały czas problemowa. Mam to samo z Inteligo. Gdy wpisuję hasło pojawia się informacja: zły format hasła. Na konto banku loguję się bez problemu. Wcześniej na Allegro nigdy nie miałam problemów z przelewami, zawsze płaciłam przez przelew iPKO.
Ponawiam temat. Sytuacja jest cały czas problemowa. Płacę przelewem przez iPKO. Gdy po wpisaniu numeru klienta chcę wprowadzić hasło pojawia się informacja: zły format hasła. Wcześniej na Allegro nigdy nie miałam problemów z przelewami, zawsze płaciłam przez przelew iPKO. Wstępnie myślałam, że to awaria banku, jednak na konto banku loguję się bez problemu. Próbowałam dzisiaj 4 razy i za każdym razem bezskutecznie i taka sama informacja bez możliwości przejścia dalej na stronę banku ( nie płacę blikiem ).
U mnie podobna sytuacja. Chciałem wczoraj kupić używany telefon (w opcji "kup teraz") i po wybraniu metody dostawy oraz formy płatności "szybka wpłata" (przelew przez PKOBP czyli iPKO), a następnie kliknięciu "kupuje i płacę" serwis próbuje przenieść mnie do strony logowania banku, ale pojawia się tylko pusta strona na przeglądarce i nic więcej...
Podjąłem kilka prób i za każdym razem to samo (za każdym razem musiałem klikać "Anuluj płatność", odczekać jakiś czas, by podjąć kolejna próbę zapłacenia za zakup). Dziś rano to samo, więc wysłałem do sprzedawcy prośbę o anulowanie transakcji.
Natomiast bez problemu zalogowałem się przed chwilą na moje konto iPKO poprzez normalną stronę internetową iPKO i nie widzę żadnych komunikatów banku o ewentualnych awariach.
Tez miałem wczoraj (jakoś miedzy godziną 15:00 a 17:00), problem z płatnością poprzez iPKO, tylko u mnie po wybraniu metody dostawy i kliknięciu "Kupuje i płacę" gdy Allegro próbowało mnie przekierować na stronę logowania do iPKO, to wyświetlała się tylko pusta strona i nic więcej... Podejmowałem próby kilkakrotnie (za każdym razem najpierw anulując płatność), ale dzisiaj rano jest dalej to samo...
To wygląda na jakiś problem z PayPal, jakby z chwilą logowania w celu dokonania transakcji przez Bank PKO BP powstawał jakiś błąd, niemożliwy do przejścia. Najgorsze jest to, że często korzystam z Allegro i tylko taką formę płatności stosuję i nie wiem jak dalej dokonywać zakupu.🥺
Na stronę banku loguję się bez problemu, błąd logowania musi być po jakiejś innej stronie.
@Gosia1373 @KRZAGA_Outlet @outdoor-bazar @jakubmj
Konsultuję tę sprawę. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
Dlaczego nie mogę zapłacić obecnego zakupu alero pay ! Przy metodzie płatność nie mam możliwości
@ania3671 wygląda na to, że najbliższą ratę masz opłaconą. Dlatego do momentu rozliczenia nie masz opcji spłaty kolejnej przez panel. Jaka informacja wyświetla Ci się w panelu?
od dwóch dni allegro nie przekierowuje mnie do banku, co robić?