anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Baggy y2k jak wyszukać?

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Jako, że mam na chacie upierdliwą małolatę to wiecznie czegoś szukam. Na spodniach zdecydowanie wymiękam. Młoda nazywa to stylem baggy y2k. W skrócie spodnie mają być z szeroką nogawką, może być prosta, lub rozszerzana do dołu. Mile widziane CARGO ale też szerokie.  Przeglądając tylko sporadycznie takie wyskakują. Są, czasem się trafią. Ale żeby konkretnie takie wyszukiwać to nie widzę opcji. Ma ktoś pomysł??? Ps dla wszystkich trolli pytanie jest najzupełniej poważne. Najłatwiej póki co wyszukuje mi się Sh..., na Te.. też jest łatwo. A jak to zrobić na Allegro?   @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  To czego szukam  widzę praktycznie tylko u chińczyków. Ale no sorry od chińczyka biorę tam gdzie mam wysyłkę i zwroty za darmo. Jak szukam na Allegro to szukam z wysyłką z Polski, a tu jakbym filtrów nie ustawiła to widzę 5 sztuk na krzyż. Czasem tylko coś wymaram przeglądając oferty konkretnego sprzedającego. Jak tu to znaleźć?

[edycja]

Screenshot_155.png  

Jak te filtry ustawić, żeby nie widzieć tego?

Screenshot_156.png

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Rozumiem, że głucha cisza oznacza, że się nie da? 

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Nie da

ja kupowałam mojej w h and m i mosquito

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

A tam nie patrzyłam, dzięki. Koledzy Azjaci mają połową za krótką na tę moja małą. Ale chociaż zwroty szybkie xD  O ale nazwę sklepu to wyedytowali xD

oznacz moderatorów