Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
próbuję właśnie kupić bilet na koncert na rok 2023 na Podsiadło.
Po wybraniu opcji Kup bilet - pojawia się strona i komunikat "ups cos poszło nie tak"
Odświeżanie nic nie daje.
Proszę o weryfikację.
Cały czas jest problem z kodem.
Żarujesz sobie??? Kod nie jest potrzebny, ale bez niego nie puszcza dalej do płatności!
Dostaję informację: Ten kod został już wykorzystany. Wpisz inny kod lub dokonaj zakupu biletów w regularnej cenie.
cały czas chcą jakiegoś kodu
jak nie jest potrzbny?? cały czas woła o kod dostępu
mam to samo, a odświeżanie strony powoduje tylko przesuniecie na koniec kolejki...słabo
Witam, odświeżanie strony przy przeciążonych serwerach to rada w stylu proszę sobie strzelić w głowę. Próbowałem odświeżać czyścić cookies i nadal nic. proszę o realną pomoc
@Client:38722652 Jest to rozwiązanie tymczasowe. Serwis pracuje nad usunięciem problemów, prosimy o chwilę cierpliwości.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Chwila cierpliwości znaczy w tym przypadku mniej więcej tyle, że biletów już nie uraczymy...
Porazka
Co w momencie kiedy storna mnie wyrzuciła przy przechodzeniu do płatności?
Bilety są nadal zarezerwowane?
Ciągle ten sam problem.
Pani Olu - jak tam, co tam? Coś tak Pani zamilkła
Witam. Wyrzuciło mnie z sytemu na ostatnim kroku zakupów ( kliknąłem Zapłać ). Teraz nie wiem czy faktycznie zakupiłem owe bilety czy nie ? Czy mam polować na nowe bilety ?
tak samo, miejsca wybrane i podczas płatności mnie wywaliło...
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Nadal pojawią się informacja o kodzie dostępu, może po prostu podadzą Panstwo jaki jest to kod i udostępnia możliwość zakupu biletu w przedsprzedaży, bo sprawa naprawdę wydaje się nie do końca......zrozumiała. dziękuję za odpowiedź.
@Toldi55wppl Żaden kod nie jest potrzebny, jest to błędna informacja spowodowana przeciążeniem serwerów. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu, a do tego czasu zalecam odświeżanie strony.
Wszystko jestem w stanie zrozumieć, ale nie rozumiem tego, że po odświeżeniu strony bilety znikają, czyli część osób je kupuje, a u mnie wciąż od godziny prosi o kod dostępowy.
Potwierdzam
skad pobrać kod dostępu do zakupu biletu podsiadło?