Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
próbuję właśnie kupić bilet na koncert na rok 2023 na Podsiadło.
Po wybraniu opcji Kup bilet - pojawia się strona i komunikat "ups cos poszło nie tak"
Odświeżanie nic nie daje.
Proszę o weryfikację.
Niestety odświeżanie nic nie dało Kilka razy udało mi się dojść do wybrania miejsc i za każdym razem "kod dostępu". Dziwna sprawa, wielka szkoda bo kilka razy byłam o krok od kupna
zenujaca sytuacja, po prawie poltorej godziny czekania i odswiezania i wydaniu dodatkowych pieniedzy na smarta zostalam z niczym
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Napiszecie coś jeszcze o odświeżeniu strony? Tych biletów nie było już o 12:03. ŻAŁOSNE...
BRAK SŁÓW, PO CO TAKIE AKCJE SKORO NIC NIE DZIAŁA !!!!!!!!!! TRAGEDIA ŻENADA I JESZCZE RAZ PORAŻKA. NIE DAM SIĘ JUZ NABRAC NA PRZEDSPRZEDAŻ NA ALLEGRO !!!!!!!!!!!!
Były, były. Znikały, pojawiały się, pojawiało się żądanie kodu, znikało za którymś odświeżeniem strony.
Amatorszczyzna ze strony eBiletu, ale bilety były dostępne na pewno o 13:10, bo kupiłem 4 i to obok siebie. Dało się.
ja się tak pytam kto kupił bilety jak ja przez półtorej godziny ciągle próbowałem i nie dało się?
Kilku moich znajomych i ja próbowałem i nikomu się nie udało. Mój największy sukces to jeden bilet w koszyku 😄
Ja kupiłem po 70 minutach prób, ale opłaciło się.
Cel osiągnięty. Allegro sMART się sprzedało. Kosiorka się zgadza! Teraz będzie komunikat że było tak duże zainteresowanie że uruchomimy jeszcze raz sprzedaż z allegro smART 😄
Niby bilet dostępny klikniesz i nagle go nie ma
Sytuacja jest owszem skandaliczna, ale złość kierujcie na eBilet, bo mimo wielu lat na rynku ciągle mają architekturę IT z dykty i patyków, więc przy takim ruchu im wszystko siada. Żenada, że muszą na bieżąco to łatać, bo widać było, jak mieszali w tym na żywca. I tak przy każdym większym koncercie.
Masz racje, ale to nie wszystko. Link z Allegro nie dzialal, jakis mlynek byl z tym smart, Raz bylem smart, raz nie. A po 15 minutach bylo po jablkach. Masakra jakas, syf poprostu, jedno i drugie o tylek rozbic
eBilet już dawno należy do Allegro: https://www.bankier.pl/wiadomosc/UOKiK-zarzuca-eBilet-z-grupy-Allegro-wprowadzanie-klientow-w-blad-c...
Przedsprzedaż biletów miała się odbyć dzięki posiadaniu konta Allegro Smart, nawet dla nowych użytkowników.. Po wybraniu miejsc i rezerwacji biletów było wymagane podanie kodu dostępu- co to jest za kod? Allegro nie podało żadnego kodu a bez niego nie dało się kupić biletu. Proszę o wyjaśnienie sytuacji.
Biletów nie ma dlatego, a może nie bo tu są posty z latach poprzednich a Ty piszesz o 2024, zapytajmy: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ja pytam o rok 2024..dziś ruszyła przedsprzedaż biletów na rok 2024...i opisuje problem który się dziś pojawił z kodami dostępu których nie otrzymałam co uniemożliwiło zakup zarezerwowanych biletów...
Nie rozumiem oburzenia o kod dostępowy. Link ze strony allegro przekierowywał pod adres w którym jako parametr podany był kod -> https://allegro.pl/kampania/ebilet/kup?kod=DAWID2024PR. Przy przeciążonych serwerach infra padała i tona przekierowań/odświeżeń robiła swoje. Wystarczyło spowrotem z linku z allegro przejść na ebilet i bilety były 🙂
Gdzie te bilety byly? co ty opowiadasz? to skad sie wzieli ci wszyscy wkurzeni? Ty jeden madrala. Daj spokoj. Zamknij sie i sie nie odzywaj wiecej. bo **piiip**sz bzdury jak malo ktory
Miałem to samo, mam nawet screeny z tego. Ale po którejś kolejnej próbie wejścia na stronę ebilet system zapytał mnie o powiązanie konta eBilet z allegro 🙂 - potwierdziłem i wtedy już pole z kodem nie pojawiało się. Nie wiem czy to było spowodowane. W międzyczasie też wyłączyłem adblocka bo tu też mogło coś czasem być związane. Ostatecznie udało mi się kupić bilety w 12tej minucie.