Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Witam.
Prosiłbym o usunięcie mojego komentarza, jak i oceny do produktu do zamówienia:
60860b50-8c04-11ef-85d6-e970f14fd51e
Dziękuję
Pozdrawiam
@termii Usunęłam opinię do produktu (jedna gwiazdka), czy komentarz do samej transakcji również mam usunąć? Zamieściłeś tam zupełnie inną opinię (pięć gwiazdek).
Chodziło mi tylko o komentarz i ocene samego produktu, widze, ze Pani usunela. Teraz jest ok. Dziękuje.
Proszę o usuniecie oceny produktu edukacyjna cicha ksiazka z zamowienia nr 5f55bfa0-9960-11ef-af88-533a9cd44057
Dzień dobry!
Proszę o usunięcie mojego komentarza wystawionego do oceny przedmiotu dot. aukcji nr:
9671e7b0-6aef-11ef-b701-5199c9558e37
Dziękuję!
@rycmar opinia usunięta. 🙂
Witam. Jak mogę usunąć ocenę produktu który kupilam , ponieważ sprzedający poprawił swój produkt.
@sniezk_a Podaj proszę numer zamówienia lub oferty. 😊
Nr zamówienia 5f55bfa0-9960-11ef-af88-533a9cd44057 edukacyjna cicha książka.
Dzień dobry,
omyłkowo wystawiłam ocenę nie o tym produkcie co chciałam. Chciałam edytować ją jak się zorientowałam, ale niestety nie widzę opcji opisanej w artykule: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/oceny-i-komentarze/jak-edytowac-lub-usunac-ocene-wystawiona-....
Jak przejdę do strony produktu to widnieje tam cały czas ta recenzja - https://allegro.pl/oferta/biurko-gabinetowe-loftowe-industrialne-loft-duze-120-x-60-x-74-l03-1642300....
Proszę o pomoc i asystę - nie z winy sprzedającego ma niższą ocenę niż powinien dostać 🙂
Pozdrawiam
@iza30303 czy dobrze rozumiem, że ocenę biura chcesz usunąć?
Nie, chciałabym ją edytować.
@iza30303 jeśli nie masz możliwości edycji to możemy ją usunąć i wówczas będziesz mogła dodać nową.
Ok, w takim razie poproszę o usunięcie.
@iza30303 Gotowe, usunęłam Twoją opinię o produkcie.
Dziękuję!
Recenzji nie ma, ale niestety nie mam też opcji dodania nowej :(.
@iza30303 w przypadku usunięcia opinii o produkcie.
Możliwość dodania jej ponownie nie będzie widoczna w zakładce Moje zakupy. Otrzymałaś od nas wiadomość e-mail, w której znajdziesz przycisk "edytuj opinię" w ten sposób możesz ją ponownie wystawić (możesz to zrobić tylko jeden raz).
Proszę o usunięcie oceny produktu edukacyjna cicha książka z zamówienia nr 5f55bfa0-9960-11ef-af88-533a9cd44057
@sniezk_a proszę! Ta opinia nie jest już widoczna.