Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Moim zdaniem powód jest zupełnie inny. Grupowanie ofert jest znacznie mniej obciążające dla serwerów niż opcja bez grupowania. Pewnie admini Allegro podnieśli larum, że dochodzą do ściany jeśli chodzi o wydajność i wybrano opcję najprostszą, mianowicie zamiast rozbudowy infrastruktury postanowiono zmienić "nieco" architekturę serwisu. Stąd też ośli opór i brak wyboru. Teraz już się nie wycofają, ponieważ kosztowało to zapewne już kilka milionów. Niestety brnięcie w to rozwiązanie będzie ich kosztowało znacznie więcej. Szkoda serwisu.
Myślę ze cel est inna: zrobić taka masakra z wyszukiwaniem i sortowaniem, jaka ma amaz*, temu ta inne chińskie sklepy, bo według badania marketingowo z powodu tego problemu te sklepy mają wyższy profit (tak, to dziwne, ale to jest prawda). Ale allegro to nie amaz* czy aliekspress, myślę więc, że wynik będzie odwrotny.
@TopBrick Pytanie zawiera odpowiedź. Skoro jest obowiązkowe, to nie da się wyłączyć. Ktoś tu komuś podkłada 🐷
Miało być, ale nie ma. Ściema od początku.
Cześć,
Od kilku dni(zaznaczam że absolutnie nic nie klikałem, a już na pewno nie włączałem tego za przeproszeniem **piiip**a) mam połączone oferty sprzedaży. Nie da się teraz normalnie tego przeglądać, oraz strasznie mnie to drażni, a co najgorsze zniknął przycisk POŁĄCZ / ROZŁĄCZ Oferty, on zawsze był gdzieś na dole strony.
W jaki sposób mogę się wypisać z tej **piiip**ianej za przeproszeniem funkcji, o którą nikt nie pytał, a już napewno nie ja.
Jeśli ktoś z allegro to przeczyta, to weźcie to wywalcie, bo nikt tego nie chce, i w żaden sposób to nam nie ułatwia zakupów, wręcz odwrotnie...
Szanowni Państwo,
wyszukiwanie czegokolwiek na połączonych ofertach jest ekstremalnie trudne.
Pomijając fakt telefonów, których jest TYSIĄCE - sprawdź 7 ofert, sprawdź 13 ofert, sprawdź 25 ofert, sprawdź 10 ofert - wszystko dotyczy S20FE 5G - tak nigdzie nie ma prawdziwych cen (od 1000 zł, a w ofertach od 600 się zaczynają) to jeszcze nie wiem gdzie szukać np. najtańszego, bo nie interesuje mnie kolor, a CENA!
Po co na siłę uszczęsliwiać ludzi?
Proszę wskazać najkorzystniejszą ofertę po tych filtrach...
@natty_91 dziękuję za opinię. To cenne, co sądzą klienci na temat naszych rozwiązań w Allegro. Testujemy różne opcje wyświetlania listy wyszukiwania. Nie jest to błąd czy wina aktualizacji. Każdy ma swoje preferencje co do produktu. Dla niektórych wyznacznikiem jest cena, dla innych szybkość dostawy. Możliwości, preferencji jest wiele. Trudno mi zająć tutaj stanowisko. Masz też prawo do zgłaszania ofert, które Twoim zdaniem łamią Regulamin, także Regulamin promocji, jakie odbywają się w Allegro.
Ale ja dalej nie wiem jak wrócić do normalnego wyglądu? Co mam zrobić żeby korzystać z serwisu jak dawniej? Jak to ma zostać to ja dziękuję serdecznie...
znalazłeś się w "ekskluzywnym" gronie testerów wyszukiwarki dzięki której nie można nic znaleźć bo usuwają "wybranym" przycisk rozłączania ofert, też jestem w tym "szacownym gronie" i jedyna opcja to korzystanie z Allegro będąc wylogowanym z konta, znalezienie normalnie oferty i przy zakupie ponowne zalogowanie się. Allegro obecnie jak widać testuje nerwy użytkowników serwisu bo te "testy" trwają już od wielu miesięcy i brak oczywiście informacji dla ich darmowych testerów kiedy będą mogli korzystać z Allegro będąc zalogowanym na swoje konto.
@natty_91 Nie da się, Allegro to wyłączyło i ma nas "gdzieś", tyle wypowiedzi i próśb i co ... i nic. Musisz wyszukiwać będąc wylogowanym.
Dzięki, to rewelacja. 😕 spróbuję szukać będąc wylogowanym
Przecież trudno zrobić ankietę i zapytać użytkowników co myślą - albo jak dawniej - zostawić ten przycisk na miejscu, żeby każdy decydował. To nie, uszczęsliwiamy na siłę.
W ogóle dzięki za odpowiedź, wnosi ona 'nic'.
" Każdy ma swoje preferencje co do produktu. Dla niektórych wyznacznikiem jest cena, dla innych szybkość dostawy. Możliwości, preferencji jest wiele. Trudno mi zająć tutaj stanowisko. Masz też prawo do zgłaszania ofert, które Twoim zdaniem łamią Regulamin, także Regulamin promocji, jakie odbywają się w Allegro" - i co ta odpowiedź ma wspólnego z brakiem możliwości rozdzielania ofert....
Nic, każą im wklejać gotowe odpowiedzi na podobne pytania to wklejają, taka praca. Aż dziw, że myszki się przy tym nie buntują.... A comunity menadżer gdzieś tu cichaczem przegląda posty i udaje, że go nie ma...
Gratuluje pomysłu ... - trzeba mieć otwarte 2 przeglądarki, np. firefox będąc nie zalogowanym kopiować linki do aukcji i chrome będąc zalogowanym i wtedy realizować zakupy..
tylko zrażacie klientów do siebie
Nikt sie tym nie przejmuje.... bo niema konkurencji. Srają na opinie klientów.
Taa traktują ostatnio wszystkich jak jakieś małpiszony nie zdolne do podejmowania własnych decyzji. Jeszcze trochę to zaczną samodzielnie robić zakupy za tych z podpiętymi kartami, wystarczy mała zmiana regulaminu xD. A Ty się potem człowieku dziw, że Ci 10 paczek szajsu przyszło.... haha
Spotkamy się wszyscy na **piiip** 😁
Oooo cenzura.... nie można używać nazw konkurencyjnych serwisów... miało być O L X