Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
To są jaja !!! Jak to nie można się z tego wypisać ??
Można ! usunąć u was konto !!!!
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Przepraszam bardzo ale przeglądanie Allegro w tej formie jest nie akceptowalne , nie dość że źle wyszukuje to jeszcze te połączone oferty są beznadziejne , na dodatek zamiast szybko coś wyszukać i kupić to porostu człowiek traci czas....
Jeśli są cenne to dlaczego nie przywróciliście przycisku?
Witam,
Kiedy ten test się zakończy ???
Ralf
Jeśli rzeczywiście przekazujesz komuś te opinie (choć zastanawiam się, po co? Sami nie mogą poczytać?), to przekaż może również, że ktoś powinien najpierw zrobić z tymi połączonymi ofertami porządek. Dzisiaj są całe masy identycznych ofert, które nie zostały połączone, choć dotyczą dokładnie tych samych produktów. Jednocześnie nierzadko połączone oferty w rzeczywistości są zupełnie innymi produktami. Kuriozum w moim przypadku były relingi do Opla, choć miał być zamek do jakiejś przyczepy kempingowej. To szczytowe osiągnięcie, ale mniej spektakularnych znaleźć można z setkę w kilkanaście minut.
Czy ktoś byłby łaskaw wskazać, czemu ten cyrk z łączeniem produktów ma w ogóle służyć? Nawet gdyby działał (a nie działa), nie widzę żadnego sensu. Sprzedawcy kopiują opisy i zdjęcia ze stron dystrybutorów, wszystko wygląda identycznie, czym się kierować przy wyborze? Zostają tylko cena i opinie o sprzedającym. I w praktyce są na Allegro działy, gdzie mimo 999+ ofert w rzeczywistości ilość odrębnych produktów da się policzyć na palcach.
Odechciewa się. Po co ja to piszę? Może żywię jeszcze nieśmiałą nadzieję na zmiany. Na lepsze, bo jak na razie za każdym razem, gdy coś zmieniacie, jestem pewien, że teraz będzie lepiej, bo spie-----ć już się bardziej nie da. Ale wy mnie zawsze zaskakujecie. Mam konto na Allegro od ponad 24 lat, prawie od samego początku jego istnienia. Patrzyłem jak rodzi i rozwija się, poznałem ludzi, którzy je stworzyli, teraz patrzę, mam wrażenie, na jego koniec. Nie wiem ilu macie w tej chwili użytkowników, może miliony, ale nie takie imperia padały. Ostatni gasi światło. Mi żal nie będzie, Allegro jakie znałem już i tak nie istnieje.
Koleś, który wpadł na krótko do emejzona - Roy Perticucci - by zrobić tam bajzel, teraz wpadł do allegro, by ten sam bajzel tutaj zrobić. Tak sobie chyba założył, że emejzon będzie uprzykrzał życie ludziom na zach. europy, a jego kopia-allegro ma trapić wschodnie kraje. Allegro wynagrodziło wizjonera-szaleńca, bagatela ponad 10 mln zł za rok 2023 (to oficjalne dane). W te&co też nabałaganił - też nie przyjęło się w Polsce, podobnie jak emejzon się tu nie przyjął. Oszołomstwo rządzi światem.
Szczerze?
Podnosilem temat nie raz nie dwa... katalog produktów Allegro to dno i 3 metry mułu!!! Nie działa. To utopia...
Produkty są mieszane ze sobą... jako kupujący nic sensownego znalezc nie mogę i jak tak ma to wyglądać to nie chce mi sie nic kupować na allegro... wolę patrzeć na setki powtarzających się produktów niż szukać konkretu przebijając sie przez "produkty" ....
Jako sprzedawca? Stwierdzam że jest to koszmar... jest masa syfu i błędów...
Zwróćcie stare dobre allegro A ten nowy szit za przeproszeniem wyrzućcie do kosza....
Korzystanie z aplikacji mobilnej to katorga...
Na pierwszy rzut pada "tytuł produktu z katalogu Allegro" A dopiero nizej małym druczkiem to co sprzedawca ustawił jako tytuł...
Tragedia... dno...
Całkowicie się zgadzam. Tylko, że Allegro ppomimo wielu zgłoszeń różnych sprzedawców i kupujących ma wszystko w d... bo ktoś tam cos wymyślił, bo musiał się wykazać aby kasę dostać
Proponowana zmiana jest fatalna. Allegro od dawna można było podawać za wzór do naśladowania jeśli chodzi o wyszukiwanie produktów i wybór odpowiedniego sprzedawcy lecz niemożność wyłączenia grupowania to jakiś nieśmieszny żart.
Proponowana zmiana zbliża ten serwis bardzo blisko do innego, również zaczynającego się na literę A, który pod względem funkcjonalności wyszukiwania to absolutne dno.
To czemu nie testujecie tego w zamknietym oddzielnym środowisku i my kupujący mamy cierpieć nie mogąć jakkolwiek użytkować tą stronę?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jest 9 maja, a ja nadal mam wasz ZRĄBANY WIDOK połączonych produktów, zamiast starej listy. Puknijcie się wszyscy w czoło w tym Allegro.
Widok połączonych ofert jest dla mnie niewygodny i zniechęca mnie do ich przeglądania - MASAKRA.
Testowanie różnych rozwiązań powinno być świadomie zaakceptowane przez użytkownika a nie obligatoryjne bez możliwości wyłączenia!
To wasze nowe allegro to straszne dziadostwo. Nic nie idzie znaleźć. Fajnie wam się to wymarzyło z tym katalogiem ale to jest nie realne. Nie da się zrobić jednego wielkiego katalogu dla wszystkich produktów świata... Owszem może on istnieć równolegle tak jak do tej pory... czasem ułatwiał znalezienie niższej ceny tego samego produktu ale... ALE! Nie można zamknąć całego portalu w nim. Weźcie lekcje np z wykopu. Oni też nie słuchali użytkowników przy stosowaniu zmian. Z opiniotwórczego giganta są teraz małym serwisikiem ze śmiesznymi obrazkami i trollami.
29/7, znowu to samo, brak możliwości rozdzielenia ofert. I tylko dla wybranych. Na podstawowym koncie brak, na 2 innych jest opcja rozdzielenia. Co to jest? Test, błąd, kolejne doskonale udoskonalenie? A może krok w kierunku pobierania opłat za tą opcję? Bo póki co jest za darmo, a zawsze ktoś pewnie znajdzie kto za to zapłaci.
W samsungu po zalogowaniu nie mogę rozłączyć tych samych ofert.... Brak opcji.
z jakiej przeglądarki należy obecnie korzystać by nie widzieć tego **piiip**nego łączenia produktów ?
tryb incognito albo konkurencja
Ta opcja pokazywania produktów działa przeciwko sprzedaży jeżeli tego nie usuniecie i nie przywrócicie dawnych ustawień przeglądarki przestaniemy po prostu u was kupować aż do skutku skoro nie liczycie się z licznymi sugestiami użytkowników. Pozdrawiam.
To jest skandal. Rozłączanie ofert raz działa, raz nie działa. Wyszukiwanie ofert rozłączonych jest szczególnie ważne dla mnie, ponieważ kupuję produkty na licytacjach, gdzie sprzedawcy często wystawiają różne produkty na tym samym szablonie, nie łącząc ich z katalogiem. Doprowadza to do tego, że nie mogę odpowiednio odfiltrować wyników.
Allegro!!! Czy wy jesteście głusi na to, co ludzie tutaj piszą? 28 stron - wszyscy na nie, a wy brniecie dalej w swoje wyimaginowane pomysły. Zejdźcie na ziemię, już czas. Ludzie nie mają cierpliwości na Wasze testy, które trwają od początku kwietnia i miały skończyć się 30 kwietnia. Ręce opadają.
Czy Wy możecie roztoczyć wizję bezrobocia nad tym retardem umysłowym, co to wymyślił? I tym co to wymyślił i tym co to zaakceptował!!! Jakim dzbanem trzeba być, żeby być przekonanym, że takie wyświetlanie jest lepsze dla klientów, jeszcze nie dając możliwości wyłączenia tego gó.na. Ogarnijcie się, ile można wałkować ten sam temat...