anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 990 ODPOWIEDZI 1 990

witus31
#8 Zapaleniec#

A nie jest tak że żeby testować coś na mnie to ja muszę wyrazić na to zgodę? Czemu akurat na mnie a na innych nie? I jeszcze jedno co to za test jak nawet o nic nie pytają, nie dają żadnej ankiety do wypełnienia, nic i jak niby chcą się dowiedzieć co ci którzy testują o tym myślą i jak oceniają?

oznacz moderatorów

Lord_Greg
#11 Animator#

Już wyraziłeś. Sam to sprawdzałem i niestety jest zapis o tych testach w regulaminie.

witus31
#8 Zapaleniec#

30 lat temu też był? bo wtedy mniej więcej podpisywałem przeczytanie i stosowanie regulaminu jak zaczynałem używać allegro. A na każdą ważną zmianę muszę się zgodzić a nic takiego nie pamiętam (czytam wsio co wysyłają do zaakceptowania a ja jestem z pokolenia czytającego przed podpisaniem)

oznacz moderatorów

Lord_Greg
#11 Animator#

Na dole strony jest, że korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Niestety, tu ich chyba nie zagniemy.

Plus przysyłają te maile ze zmianami w regulaminach i terminarzem co i kiedy skopią w serwisie. Tu są raczej chronieni.

_kris_p
#7 Wielbiciel#

Przywróćcie proszę tytułową opcję, to co jest obecnie jest tragiczne, kompletnie się odechciewa czegokolwiek szukać...

oznacz moderatorów

Klockowski
#2 Obserwator#

Dzień dobry, proponuję jednak pozostawić możliwość przełączania się pomiędzy widokami i oceny (policzenia) kto, jaki widok stosuje. Taka opcja to faktyczne wyjście naprzeciw Klienta, a Klient ma zawsze rację. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

dalajtomi
#7 Wielbiciel#

Wyloguj się, dziadostwo znika

oznacz moderatorów

Lord_Greg
#11 Animator#

Tak właśnie robię. Otwieram Allegro w incognito jako niezalogowany, szukam produktu i kopiuję sobie link do zalogowanej karty. Skuteczne? Tak. Uciążliwe? Też tak.

Cmyk69
#9 Pomysłodawca#

Tak to jeszcze działa, ale jest to rozwiązanie tylko na chwilę. Już zdecydowali -będzie katalog i kropka. Kilka tygodni i nie będzie już takiej opcji, ani na komputerach ani na urządzeniach mobilnych... Twierdzą, że już ponad połowa kupujących korzysta do zakupów z katalogu, a nie ze starego widoku. 

oznacz moderatorów

AlexPopilevych
#10 Popularyzator#

@Cmyk69 Dajmy im ostatnią szansę, może Allegro nie będzie na tyle kretyńskie, żeby dla niezalogowanych też taką opcję usuwać. 

Jest też taka strona SkyLots, wygląda identyko jak stare Allegro. Może ktoś będzie potrafił spolszczyć, to bardzo szybko się rozwinie.

oznacz moderatorów

BlackStorkPC
#9 Pomysłodawca#

Dodam że jeśli w  niektórych przypadkach to działa bo dany produkt ma jeden ean to co dzieje się np w elektronice i częściach komputerowych to jest horror. Szukając jednego procesora wyświetla 10 produktów tego samego procesora pogrupowanych po 10 ofert każdy żeby znaleźć najtańszy muszę rozwinąć 10 oddzielnych grup gdzie jest ten sam przedmiot z rożnymi kodami ean czyli z rożnymi pozornie produktami. Problem występuje w przypadku każdej cześć komputerowej którą wyszukuje jak i w przypadku laptopów. Ten sam laptop z inną pamięcią ram to już inny produkt z innym dyskiem także jeden laptop potrafi mieć setki rożnych wariacji. jest to totalnie nieużywalne. Jak już wcześniej pisałem w innym temacie grupowanie produktów komputerowych jak laptopy ze względy na dysk i ram najczęściej wymieniane części to masakryczna pomyłka. Wycena sprzętu jak i zakup najlepszej oferty jest po prostu niemożliwa w tym systemie.

oznacz moderatorów

Antoni_Mobiczek
#7 Wielbiciel#

Patrząc na to co się ostatnio dzieje na allegro, to stwierdzam że chcą nam sprzedawać nie to co chcemy kupić, ale to co oni chcą sprzedać. Mam możliwość wyszukiwania z różnych kont i widzę różne wyniki z różnymi cenami. Dodam że system przerobił mojemu nieletniemu dziecku six na sex. Tego się nie odzobaczy.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Takie coś to już bym nie tylko bluzgała po forum ale zgłaszała gdzie się da. Sama mam dzieci i trafiło by mnie jakby ktoś mojej 12-latce zabawki por.no pokazywał. Swoją droga jak raz parę lat temu chciałam przetestować magazyn allegro to tez prawie same takie fanty zobaczyłam i więcej mnie tam nie widzieli. Co innego wejść celowo, a co innego jak znienacka przy dziecku wyskoczy...

A teraz 90% czytających testuję "system" xD

oznacz moderatorów

Niuniek_1
#7 Wielbiciel#

Jak w temacie, nie mogę rozłączyć ofert. Zrobiłem czyszczenie pamięci, cache, cookies... co dalej?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Niuniek_1 i nic jesteś szczęśliwcem biorącym udział w teście do 30 kwietnia 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Niuniek_1 Wczoraj już ten wątek był, szczęśliwiec mimo woli, allegro lubi eksperymentować!😡

oznacz moderatorów

Kosmetykio-flame
#8 Zapaleniec#

Dziś mi wskoczył widok tylko powiązanych ofert, niestety nie mam możliwości ( nie ma "przycisku rozłącz te same oferty) powrotu do poprzednich ustawień.

Jest to bardzo niepraktyczne w moim przypadku, jak wrócić do ustawień kiedy każda oferta produktu była osobno i widoczne wszystkie oferty sprzedających?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Kosmetykio-flame Cześć 🙂 Testujemy różne wersje listy ofert i produktów, a to powoduje, że część użytkowników nie widzi opcji rozłączenia tych samych ofert. Ten test potrwa do 30 kwietnia. 

Jeśli chcesz zmienić widok, to spróbuj skorzystać z innej przeglądarki lub innego urządzenia. 

oznacz moderatorów

_rulka_
#1 Nowicjusz#

wyłączcie to..

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jesteś wybrańcem, już wielu tu narzekało.🤗

oznacz moderatorów