Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie da się nadal.
Rozumiem, że po testach pokryjecie mi straty z tym związane?
@pzkf to pokazuje że jak zostawią to na stałe u wszystkich, będziesz miał jeszcze większe straty, więc poprawiaj oferty, ceny itp.
Dlaczego na jednych przeglądarkach działa a na innych nie skoro ten "test" dotyczy części użytkowników?
W rozumieniu allegro 100% to jest część.
Brak możliwości rozłączenia ofert to masakra, pojawiają się zdublowane produkty. Wyszukiwanie jednego produktu trwa 10 razy dłużej.
Prośba o jak najszybsze przywrócenie opcji starej listy wyszukiwania ("rozłącz te same oferty")
Po spadającej sprzedaży widać jaki jest efekt...
Skoro ja mam problem z wyszukiwaniem konkretnych ofert i ich sortowaniem ( a sprzedaję aktywnie na allegro jakieś 15 lat) to co dopiero laik, który korzysta z portalu od czasu do czasu tylko w celach zakupowych...
Jaki jest powód niemożności wyłączenia tego testu u użytkownika? Przecież musi stać za tym jakiś feature flag, który w bazie danych można zmienić. Kolejne pytanie: w jaki sposób użytkownicy mogą wyrazić swoje niezadowolenie z powodu łączenia ofert? Skoro to test, to ma on na celu zapewne sprawdzenie, czy użytkownicy z tego "usprawnienia" będą zadowoleni, ale w jaki sposób mają zasygnalizować, że nie są?
Wygląda na to, że do 30 kwietnia aplikacja allegro na telefonie będzie dla mnie w zasadzie nieużywalna.
Osobiście nagminnie korzystam z opcji "połącz te same oferty" aby nie widzieć tony tych samych produktów bo jest to dla mnie irytujące. Zwłaszcza, jak sprzedawca ma "500 kont" i po raz enty widzę to samo. Nie widziałabym dużego problemu- dla siebie- w połączeniu ofert bez możliwości ich rozłączenia przy testach, ALE!- Nie podoba mi się to, że zniknął przycisk "porównaj oferty" wraz z informacją ile ich jest do porównania. I nie, nie chce wchodzić w każdą ofertę aby sprawdzać czy inni ją mają i tam to sobie wyklikać, chciałabym to widzieć tak, jak wcześniej, zanim w tą ofertę wejdę. Włączycie ten kafelek spowrotem przed końcem testów?
Tylko jakiś retard umysłowy mógł to wymyślić...
Test nie wypalił. Wersja beznadziejna i strasznie utrudnia wyszukiwanie ofert. Można go przerwać i wrócić do poprzedniej wersji
Jest maj, a dalej ta beznadziejna wersja jest w użyciu. Proszę mnie z tego wypisać!
Wam do końca odbija w tym allegro? Nic się nie da wyszukać, przestańcie się wpiepszać do wszystkiego co miesiąc.
Handlujemy na innych marketplacach w Unii i nigdzie nie wymyślają takich bzdur. Tylko u was co chwilę próbują wszystko zmienić i spieprzyć.
Szanowna moderatorko,
i jak z tymi testami? Kiedy wyłączycie nam ten szajs?
Dziękuję.
To mam nadzieję, że jeśli nie kupię niczego do 30go kwietnia, to test na moim koncie zakończy się niepowodzeniem i dostanę ponownie opcje rozłaczania ofert. Nie mam zamiaru korzystać z tej wersji.
Dramatyczna ergonomia
Spróbujcie tej metody - u mnie zadziałało i mam znów możliwość rozłączania ofert.
Dziła. Dzięki.
Niestety o Twojej metodzie dowie się ułamek użytkowników, a sprzedaż leci na łeb na szyję.
Najpierw na siłę każą używać allegro one, następnie algorytm twierdzi przed świetami że paczki impostem idą tydzień, a teraz ten wymysł. Quo vadis allegro?
U nas na przykład allegro one to najbardziej zawodna metoda dostaw, wieczne opóźnienie w odbiorze, kurierzy notorycznie nie mają zleceń odbioru, paczki potrafią 2 dni zalegać
UPS się wypina ,a zanim allegro odpisze po dwóch dniach to problem nieaktualny, a musiałbym pisać przynajmniej raz w tygodniu...
Z ciekawości sprawdziłem czy ta metoda zadziała dla aplikacji w telefonie. Wyczyściłem pamięć podręczna aplikacji i też mam już rozłączone oferty. Super