Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie wiem co kto skopał, ale jak coś jest dobre to nie poprawiajcie. Było dobrze wy chcecie lepiej a wychodzi kaszana.
Wyszukiwarka wyszukuje jak chce, grupuje jak chce a brak rozłączenia ofert prowadzi do tego że człowiek nie ma ochoty kupować.
Proszę wyłączyć moje konto z jakichkolwiek testów, na innych platformach jest przynajmniej taka opcja.
Na jakiej podstawie odbywa się grupowanie ofert ? Po rozłączeniu moje ofert jakoś sprzedawcy są wysoko na 1 stronie . Po połączeniu wypadam na dalekie strony . Jaki jest powód ?
tragedia! jako kupujący miałem możliwość szukać jak ja chce i znaleźć interesującą ofertę, teraz znaleźć nic nie idzie, gigantyczny bałagan w katalogu, to jest KPINA. Za to jako sprzedający już widzę spadek sprzedaży, bo sprzedaję rzeczy których nie da się sklasyfikować z tym katalogiem bo są robione na zamówienie i już nie mają przebicia ani widoczności i nie można ich znaleźć. OGROMNE OBUŻENIE. aha i jeszcze CHIŃSZCZYZNA króluje, po 500 ofert tego samego z tysiąca kont i tam nie obowiązuje zakaz tekstów na obrazkach zakaz złego opisu i zakaz tego zakaz tamtego czym ja jako sprzedawca jestem na każdym kroku upominany! KPINA!
żądamy zwrócenia na stałe przycisku ROZŁĄCZ OFERTY!
jest taki syfilis w katalogu, że głowa mała!
Proszę o informację jak mogę wyłączyć opcję połączonych produktów przy wyszukiwaniu. Jeszcze do niedawna była taka opcja. Teraz jej nie widzę i wszystkie oferty są połączone. Co najgorsze, jeżeli chcę znaleźć produkt z najniższą ceną (nie zależy mi na konkretnej marce) to muszę wchodzić w każdy z osobna i znowu segregować oferty po cenie. I tak do każdej gruby ofert. Dużo kupuję na Allegro, część drobniejszych rzeczy do firmy i jest to bardzo męczące.
Niestety nie można. Mimo 50 stron negatywnych opinii o braku przycisku połącz/rozłącz allegro nie zamierza się wycofać ze swoich "udoskonaleń" dla dobra użytkowników.
A niech tracą klientów skoro tak chcą, ja to samo na alienekspresie kupuję za 50%, tylko że czas oczekiwania nie rozpieszcza. Ale i z tym już jest lepiej niż w 2019.
RIP allegro ❤️
Na Ali jest coraz więcej sklepów z wysyłką z Polski. Wciąż mało, ale Allegro się przyczyni do tendencji wzrostowej. 🙂
Poza tym jest T_emu, które ma dość szybkie wysyłki, a właściwie jest to samo co na Ali.
Czy można wyłączyć łączenie ofert w wyszukiwarce?
Dawniej był taki przycisk.
To łączenie to po prostu tragedia i aż się odechciewa zakupów na platformie.
Nie. Trzeba się wylogować, znaleźć oferty, zapisać np ich numery i do przodu 🙂
To ja poproszę o wyłączenie... guano to.
Masakra jakaś, powinniście zostawić możliwość wyboru rozłączenia ofert. Teraz trzeba przeklikać mnóstwo porównań ofert żeby wybrać tą najkorzystniejszą. Uważam że to celowe wasze zagranie. Stopniowo przyzwyczajanie kupujących, żeby ostatecznie wprowadzić wasze rozwiązania dla was korzystne. Trochę się do was zraziłem. Jestem tylko jednostką, ale macie u mnie dużego MINUSA.
Czy to nadal trwa? Od kilku dni łączą mi się oferty w jedno i nie ma możliwości rozłączenia. Jest to nader denerwujące!
Trwa, a od 1 października bedzie standard.
Tragedia 😞 W książkach używanych zrobił się straszny bałagan
Mamy 27 Sierpnia .....
@la_nika napisał(a):Obecnie testujemy różne wersje listy ofert i produktów, to powoduje, że część z Was nie widzi możliwości rozłączenia tych samych ofert, ten eksperyment potrwa do 30 kwietnia.
Nie można wypisać się z testu, ale jeśli chcecie zmienić widok, spróbujcie skorzystać z innego urządzenia/przeglądarki.to może testujcie na sobie anie na klientach bo nikt normalny tego nie oczekuje
Widze ze problem rozlaczenia tych samych ofert jest tylko na kontach tzw. firmowych (po wylogowaniu nie ma z tym problemu, dalej mozna laczyc i rozlaczyc oferty). W takim wypadku pytanie powiazane -jak ewentualnie mozna zmienic konto firmowe na niefirmowe? Dokladniej chce przemianowac swoje konto na zwykle?
To nie rodzaj konta. Po prostu na koncie firmowym zostałeś "uszczęśliwiony" i zakwalifikowałeś się go grona testujących to nowe **piiip**o. Wyłączyć się nie da przełączenie Ci nic nie da. A od października wylogowanie nie przyniesie żadnego efektu bo tym **piiip**em uszczęśliwią wszystkich.
Jest sierpień, a opcji nie ma. Ta odpowiedź to nie rozwiązanie.