Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Bezczelny. Portal nie jest po to, żebyś mógł znaleźć i kupić to, co potrzebujesz. Bier i płać, Zarząd portalu ma swoje mercedesy do wyżywienia.
Korzystam z allegro przez 16 lat i to co robili to zwykły dramat. Zawsze szukając produktu wpisywałem frazę i szukałem wg ceny a teraz nie mogę bo pojawiają mi się jakieś produkty których nie chce i ogólne zamieszanie. Muszę się nieźle napocić żeby znaleźć to czego potrzebuje a najlepsze jest to że tracą na tym sprzedawcy no i oczywiście ja swój cenny czas. AllegroPo co robić ludziom pod górę , po co utrudniacie na siłę ludziom u sprzedawcom życie. To ma być proste i intuicyjne a nie jest. Jeśli już tak mocno chcecie łączyć oferty to dajcie nam wybór czy chcemy je łączyć czy nie bo ja nie chcę ich łączyć, a widać po tu piszących nie jestem sam.
Użytkownicy - 44 strony niezadowolonych użytkowników krytykujących "dobrą zmianę"
Allegro - "nie cofniemy się na krok"
A wystarczy dać wybór i zostawić przycisk rozłącz/połącz.
Od wczoraj brak zamówień tak wygląda "nowość" z punktu widzenia Sprzedających (tych polskich, którzy budowali rozpoznawalność i wyniki Allegro - teraz to Allegro decyduje co i od kogo kupujesz, i dlaczego to będą ich "partnerzy", strefa marek i sklep Allegro). Przykre, nie to jest oburzające i pokazuje słabość państwa, które nie potrafi ustawić podmiotu dominującego.
Mam dokładnie takie same odczucia. Po moim kontakcie z obsługą klienta otrzymałem odpowiedź, że nie da się tej opcji wyłączyć i generalnie jest to dla mojej wygody...
wczoraj też to trafiło na moje konto, tragedia..
O nowych zmianach forsowanych przez Allegro zaczynają już pisać inne serwisy:
Tylko dziwne, większość użytowników tam zdaje sie nie podzielać zachwytów nad "ułatwieniami", które Allegro wprowadziło ponoć dla naszej wygody. Gdzie są więc Ci wszyscy zadowoleni, o których pisaliście w mailu? Tu ich nie ma, tam ich nie ma.. nieśmiali jacyś? 🙂
Dlatego mam nadzieję, że w końcu spadną z rowerka i rozwalą sobie ten gupi łeb i że ktoś ich wreszcie uwali.
Zarząd i PM są zadowoleni. 🙂
Na szybko przeczytałam "agresywną" listę produktów 🙃
Nie mają czasu się rozpisywać z peanami na temat nowej wspaniałej funkcji, bo bez przerwy z powodzeniem dokonywują zakupów 🥸
Dla mnie to oznacza drastyczne ograniczenie zakupów na allegro. Nie chcę mi się przedzierać przez ten bałagan.
Pewnie chodzi o grupowanie tych samych ofert. Faktycznie odkąd jest to wprowadzone, to bardzo ciężko jest znaleźć to co chce sie kupić.
Cześć, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem z 1637 aukcji widzę tylko 2 strony? Gdzie podziały się pozostałe strony?
Czy to ja gdzieś kliknąłem i robię coś źle, czy to kolejne "super ulepszenie", które ma na celu wyłącznie odpychać od tego serwisu, jakich ostatnio wiele?
Będę wdzięczny za wyjaśnienie.
Pozdrawiam 🙂
tyle ich masz.
@LEW433 nie chodzi mi o to, co ja sprzedaję, ale o oferty zakupu rzeczy, którą chcę kupić. Być może screen się jeszcze przetwarza, wrzuciłem go w pierwszym poście. 🙂
Tylko co ty wrzucasz my tego nie widzimy, a ty oglądasz z konta konsumenckiego czy firmowego?
Konsumenckiego. Wyszukałem Ajax - 1637 ofert pokazuje w wynikach, a widzę tylko 2 strony z ofertami na każdej po kilka/kilkanaście. Zastanawiam się, gdzie podziały się pozostałe.
@RobertB1992 Oferty są połączone po wspólnym EAN.... no taki widok sobie wymyśliło Allegro... jak chcesz klikaj w każda ofertę, tam się wyświetlą pozostałe....
Niestety się nie wyświetlają. Coraz większe dziadostwo na tym serwisie. Robią wszystko, żeby jak najszybciej przestać korzystać z tego serwisu...