Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Drogie Allegro, to nowe wyszukiwanie to niezwykle dziadowski szajs. Nie idźcie w tę stronę. Chyba że chcecie potracić użytkowników.
Przez brak możliwości rozłączania, praktycznie nie ma możliwości sortowania po cenie i wyszukiwania. Nie jestem w stanie już kupować na allegro.
Z całym szacunkiem, kiedy Pani moderator ostatnio korzystała z wyszukiwarki na Allegro? Bo wychodzi na to że w tym roku chyba nie. Wyszukiwanie, filtrowanie i sortowanie działa jak chce, bez ładu i składu od czasu przymusowego łączenia ofert i zniknięcia przycisku ROZŁĄCZ TE SAME OFERTY. Jeśli Pani mi nie wierzy, proszę odwiedzić Allegro.pl i samemu sprawdzić.
Testujecie na produkcji? Szacun xD
@fabioo Bo to jest wyszukiwarka, a nie znajdywarka 😊
@fabioo Już Ci tłumaczę słowa @MiMary : drogi użytkowniku, nie bardzo nas obchodzi czego szukasz. Pokażemy Ci wyniki nie tego co chcesz a ogłoszeń za które ktoś zapłacił. Mogą one w ogóle nie przystawać do tego czego chcesz. Używaj Google.
Droga @MiMary w jaki sposób uzytkownicy zostali powiadomieni o tym że są na nich prowadzone testy?
@pinsplash jak to w jaki? Jak się dopytali moderacji na forum czemu im nie działa to przypadkiem odkryli prawdę
Tragedia, nie idzie normalnie korzystać z Allegro i jako wyszukiwarki, i w konkretnej kategorii. Telefon ma 4 wersje pojemności, 8 kolorów i trzeba każdą kombinację przeglądać osobno, a wcześniej jednym ciągiem wszystko przeglądałem od najtańszych i było dobrze.
Od dziś mam inne menu, idzie jakoś wrócić do starego?
Aplikacja Allegro
Ja też jestem bardzo niezadowolny. Kiedyś allegro miało swietne wyszukiwanie, proste i intuicyjne, teraz to sit na poziomie **piiip**a. Jeszcze to wycinanie ofert to juz szczyt bezczelnosci, jakby prowizji bylo im mało.
nie da się, pan prezes stwierdził że wybór wyszukiwania jest dla nas nie dobry i woli żeby każdy miał otwarte po 50 zakładek żeby cokolwiek znaleźć.
Od dziś mam inne menu, idzie jakoś wrócić do starego?
Aplikacja Allegro
@kolejorz123123 nie można , ale cieszymy się razem z Tobą .
A więc jednak 😞 - tu chciałbym napisać najgorsze inwektywy.
Bardzo źle jest od około 10lat, ale to co teraz nastąpiło przekreśla definitywnie ten portal. Po prawie 24 latach mówię ŻEGNAM. Oddaliście wielki kawał tortu, który szybko ktoś skonsumuje i już go nie odzyskacie (chyba, że poczekacie na wydalenie tego kawałka - i obyście się nie doczekali).
GRATULUJE ALLEGRO ja nawet swoich ofert znalezc nie moge.. juz widze jak moja matka czegoś tam szuka..juz słysze ,, co się stało, zrób mi to... wiecie co nie pozostaje nic innego jak smiac sie i płakać ze mam 20 lat doświadczenia z portalem i nie umiem znalezc czegos co sam sprzedaje.. to jak do q nędzy ma to znalezc ktos inny .. szok i
Zmiany bardzo się podobają jak widać nie tylko tym co piszą na forum. Oby było gorzej.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Proszę o wyłączenie tej "nowości"! Przez to nie mogę przeglądać po najnowszych! Kto w ogóle używa tych łączeń produktów, skoro Wasze katalogowanie jest zrąbane?
Rzadko coś tutaj piszę, ale wymuszenie widoku produktów, to chyba najgorsza zmiana jaką tutaj widziałem. Do dnia dzisiejszego radziłem sobie otwierając prywatne okno w przeglądarce gdzie jeszcze można było zobaczyć widok ofert. Sortowałem tak jak chciałem i miałem wszystko na jednej liście. Dzisiaj widzę że już tego nie ma. Jest taki bałagan, tak trudno sprawdzać i porównywać oferty z poziomu list z produktami. że brak słów aby to pisać. Produkty miały ujednolicić listy, a zrobiły coś odwrotnego. Zamiast jednej listy ofert mam teraz listę różnych wariacji jednego produktu (zestawy, duplikaty, wielopaki itp.) i w każdym osobno oferty. Do tego jeszcze wiele ofert pomieszanych, źle poprzypinanych do produktów.
Dokładnie!! Dramat... Nic gorszego nie mogli zrobić 🤦
**piiip** zmienia się w jedno wielkie g***.