anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak potwierdzeń o zakupie i płatnosci na maila Yahoo!

MAMY ROZWIĄZANIE!
Graz555
#7 Wielbiciel

Witam,  help ! 

od  dwóch tygodni  nie dostaję  powiadomień na mail potwierdzających zakup i opłacenie  produktu 

Dotyczy to wszystkich zakupów w tym czasie. Wiadomości nie  wpadły do spam, ani social itp 

Nie zmieniałam ustawień poczty ani  allegro. 

Na Allegro w Moje zakupy widzę  towar zakupiony i ze jest opłacony , widzę  wszystkie szczegóły dot zakupu.

Inne powiadomienia  od Allegro dostaję 

Co jest dziwne, nie dostałam  potwierdzenia o zakupie i płatnosci  na mail ale dostałam, maile  że  przesyłka będzie opóźniona.

Potrzebne mi są te potwierdzenia  na mail w celach rozliczeniowych   

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Graz555  sprawdź czy  masz wszystko dobrze zaznaczone

oznacz moderatorów
Graz555
#7 Wielbiciel

Nic nie zmieniałam w ustawieniach, od kilku lat przychodziły mgr powiadomienia. Tym bardziej, że dostaje powiadomienia na mail i wysłaniu lub opóźnieniu przesyłki, a o zakupie i płatności nie dostaję 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@Graz555 Sprawdź folder ze spamem. Zdarza się, że zagubione powiadomienia od Serwisu trafiają właśnie tam.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Graz555
#7 Wielbiciel

Sprawdziłam spam, promocje, oferty, wszystko,  nie ma. Od 10.11 nie przychodzą powiadomienia i płatności i zakupie. Ale ze towar spóźniony lub w drodze, te przychodzą 

oznacz moderatorów
Graz555
#7 Wielbiciel

inbound6888680995139365392.jpg

 tu nie mam opcji zaznaczenia mail 

oznacz moderatorów
unknown_kom
#1 Nowicjusz

Również mam taki sam problem.
W moim przypadku od 11.11 brak nowych maili o zakupie przedmiotów. Inne przychodzą.
Sprawdzony folder ze spamem, w ustawieniach powiadomień nic nie zmieniane i wszystko jest jak było.

oznacz moderatorów
Sa_nova

@Graz555@unknown_kom znamy problem i prowadzimy już rozmowy z Yahoo, w sprawie jego rozwiązania. Niestety nie mamy na ten moment szczegółów. W takiej sytuacji zachęcam do zgłoszenia problemu z otrzymywaniem wiadomości od nas, bezpośrednio do Yahoo. 😔

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Graz555
#7 Wielbiciel

zgłosiłam, ale  mała szansa , że doczekam się odpowiedzi, będę  prawdopodobnie zmuszona zmienić mail  

oznacz moderatorów
Graz555
#7 Wielbiciel

Dyskusja oznaczona jako "mamy rozwiązanie" 😲, naprawdę? Nie mamy żadnego rozwiązania, maile jak nie przychodziły nadal nie przychodzą.  Yahoo lekceważy indywidualne zgłoszenia a Allegro pozatym , w zna problem to problem nadal istnieje.  

oznacz moderatorów
Graz555
#7 Wielbiciel

też masz mail na Yahoo czy gdzie indziej  ?

oznacz moderatorów
unknown_kom
#1 Nowicjusz

@Graz555 też Yahoo.

oznacz moderatorów
Graz555
#7 Wielbiciel

czyli Yahoo blokuje  część  maili ☹️

oznacz moderatorów
Graz555
#7 Wielbiciel

ja rownież  otrzymałam ostatni mail potwierdzający  zakup 10,11 a potem cisza .

oznacz moderatorów