Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, help !
od dwóch tygodni nie dostaję powiadomień na mail potwierdzających zakup i opłacenie produktu
Dotyczy to wszystkich zakupów w tym czasie. Wiadomości nie wpadły do spam, ani social itp
Nie zmieniałam ustawień poczty ani allegro.
Na Allegro w Moje zakupy widzę towar zakupiony i ze jest opłacony , widzę wszystkie szczegóły dot zakupu.
Inne powiadomienia od Allegro dostaję
Co jest dziwne, nie dostałam potwierdzenia o zakupie i płatnosci na mail ale dostałam, maile że przesyłka będzie opóźniona.
Potrzebne mi są te potwierdzenia na mail w celach rozliczeniowych
@Graz555 sprawdź czy masz wszystko dobrze zaznaczone
Nic nie zmieniałam w ustawieniach, od kilku lat przychodziły mgr powiadomienia. Tym bardziej, że dostaje powiadomienia na mail i wysłaniu lub opóźnieniu przesyłki, a o zakupie i płatności nie dostaję
@Graz555 Sprawdź folder ze spamem. Zdarza się, że zagubione powiadomienia od Serwisu trafiają właśnie tam.
Sprawdziłam spam, promocje, oferty, wszystko, nie ma. Od 10.11 nie przychodzą powiadomienia i płatności i zakupie. Ale ze towar spóźniony lub w drodze, te przychodzą
tu nie mam opcji zaznaczenia mail
Również mam taki sam problem.
W moim przypadku od 11.11 brak nowych maili o zakupie przedmiotów. Inne przychodzą.
Sprawdzony folder ze spamem, w ustawieniach powiadomień nic nie zmieniane i wszystko jest jak było.
@Graz555, @unknown_kom znamy problem i prowadzimy już rozmowy z Yahoo, w sprawie jego rozwiązania. Niestety nie mamy na ten moment szczegółów. W takiej sytuacji zachęcam do zgłoszenia problemu z otrzymywaniem wiadomości od nas, bezpośrednio do Yahoo. 😔
zgłosiłam, ale mała szansa , że doczekam się odpowiedzi, będę prawdopodobnie zmuszona zmienić mail
Dyskusja oznaczona jako "mamy rozwiązanie" 😲, naprawdę? Nie mamy żadnego rozwiązania, maile jak nie przychodziły nadal nie przychodzą. Yahoo lekceważy indywidualne zgłoszenia a Allegro pozatym , w zna problem to problem nadal istnieje.
też masz mail na Yahoo czy gdzie indziej ?
@Graz555 też Yahoo.
czyli Yahoo blokuje część maili ☹️
ja rownież otrzymałam ostatni mail potwierdzający zakup 10,11 a potem cisza .