Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysłałem link za pośrednictwem ikony udostępniania w przeglądarce na komputerze do bliskiej osoby. Osoba wchodząc bezpośrednio z tego linku dodała produkt do koszyka i towar zakupiła. Od czasu zakupu minęły 2 dni, punktów na moim koncie za ten zakup nadal brak. Pomijam już mniejsze zakupy, bo takich było kilka w ostatnich dniach z mojego polecenia i za tamte również nie naliczyło punktów. Oferty udostępniam ZAWSZE w ten sam sposób, z tym, że za niektóre dostaję punkty, a za niektóre nie, mimo że nie znajdują się na liście kategorii wykluczonych z Allegro Share. Zakup o którym mowa w temacie to https://allegro.pl/oferta/odtwarzacz-cd-sony-cdp-xb630-ladny-stan-okazja-17478829157 . Zakup za 419 zł co daje prawie 1700 pkt których nie otrzymałem. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
kupujący nie korzystał z Adblocka
po zmianie przeglądarki na firefox żadnych pkt Allegro Share
sprawdzcie w końcu inną przeglądarkę niż chrome
ew. niech kupujący wyraźnie widzi "kupujesz z polecenia..." a brak tego oznaczałby jakiś problem
@assasin_zlotow jeśli to nie AdBlock, to w takim razie pozostaje kwestia ciastek kupującego, ale tutaj już nie pomożemy w tej kwestii.
tak czy siak sprawdzcie o co chodzi z firefoxem
bo nie każdy musi preferować chrome