Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu 09.07.2025 zakupiłem przedmiot od firmy. Miał być wysłany "Allegro przesyłka polecona" Tymczasem wg informacji sprzedającej został wysłany listem nierejestrowanym zwykłym, bez możliwości śledzenia. W szczegółach zakupu widnieje "przesyłka odebrana" tymczasem ja jej nie mam.
Jak chcę otworzyć dyskusję to dostaję komunikat :
Termin na nadanie Twojej przesyłki jeszcze nie minął. Gdy sprzedawca rozpocznie realizację Twojego zamówienia, umożliwimy Ci śledzenie paczki w zakładce Kupione. Przewidywany czas wysyłki tego zamówienia to piątek, 11 kwi.
Coś się tu nie zgadza - jeżeli przesyłka była nierejestrowana, to nie ma numeru nadania. Jeżeli nie ma numeru nadania, to nie mogła zostać wprowadzona do systemu Allegro i otrzymać status "przesyłka odebrana". Sprawdź dokładnie.
@TechartGSM Niestety ale jak rozwijam SZCZEGÓŁY ZAKUPU to od razu jest widoczne :
Ja tu widzę przycisk do samodzielnego oznaczenia że przesyłka jest odebrana, i tak, w takiej formie jest to możliwe.
@TechartGSM Nie klikałem tego przycisku. To co podałem pojawiło się po otwarciu szczegółów zakupu
@mdrogeria Masz rację, nie pomyślałem. Widocznie za rzadko używam dyskusji.
No, i jak widać przy pozycji "przesyłka odebrana" nie ma daty i godziny, bo nie klikałeś tego przycisku...
@TechartGSM No, a co miałem klikać jak nie ma przesyłki.
@smerfujemy nie ,, smerfuj ,,😉 tylko wybierz inny powód otwarcia dyskusji
@smerfujemy a komunikat nie można zamknąć X i kontynuować? Podobnie jest z paczkami z Azji