Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę zwrócić przesyłkę SMART. Kod zwrotu na Allegro wygenerowany, potwierdzenie mailowe otrzymane, a w aplikacji InPost wygenerowanego zwrotu nie ma. Jeszcze się z czymś takim nie spotkałam, obawiam się nadać tę przesyłkę . Numer przesyłki zwrotnej podany w mailu InPost to 607100946403188122853324 , kod zwrotu 9825046442
@zeStryszka A ten kod to do InPostu na pewno?
Tak jak napisałam.
No to sprawdź czy otworzy skrytkę.
Dziękuje za sugestie, ale nie skorzystam. Jeśli nawet skrytka się otworzy nie mam pewności co się z paczką stanie potem, w sytuacji gdy InPost jakby zwrotu nie widzi. Nie zamierzam ryzykować. Poczekam co InPost na to.
Jak uważasz, to Smart a stroną zwrotu jest Allegro.
I co z tego? Kłopoty mi niepotrzebne.
I uważasz że InPost będzie Ci odpowiadał?
@LEW433 Nie nadam paczki dopóki nie będę pewna że zwrot jest normalnie śledzony. Jak już powiedziałam dziękuję za odpowiedzi, które nic do tematu nie wnoszą.
@zeStryszka Kupujesz Smarta, korzystasz z niego i nie przeczytałaś jego regulaminu, więc zanim coś napiszesz o kimś, przeczytaj instrukcję, Taki zwrot to Allegro i pytania się kieruje do Allegro,
@LEW433 Regulamin SMARTA znam, zresztą także od strony sprzedającego (nie to konto, ale od wielu lat). Zrobię to co będzie potrzebne, na razie mam nadzieję na kontakt z Inpostem. W razie potrzeby wezwę moderatorki. Co do twojego tonu, to jak do tej pory nic o KIMŚ nie napisałam, odpowiadam bardzo kulturalnie więc proszę bez wycieczek osobistych.
Allegro Inpost to nie to samo co Inpost. W Inpoście usługi z przedrostkiem Allegro w nazwie są odrębnymi usługami. Aplikacji Inpost nie musi widzieć zwrotnych przesyłek Allegro Inpost.
@pecela Aplikacja InPost ZAWSZE widziała każdy zwrot Allegro InPostem. A teraz zwrotu w aplikacji nie ma.
Ale wcześniej odsyłałeś przez "Allegro Kurier Inpost" lub "Allegro Paczkomaty Inpost" czy przez "Inpost Kurier" lub "Inpost Paczkomaty" (przesyłki "kurier" można nadać w Paczkomacie). To są odrębne usługi.
Spróbuj dodać ręcznie nr przesyłki do aplikacji. Może nr telefonu się różni?
@zeStryszka w naszym systemie widoczne jest zgłoszenie zwrotu oraz wygenerowany kod.