anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wygenerowanego zwrotu w aplikacji InPost

zeStryszka
#9 Pomysłodawca#

@InPost

Chcę zwrócić przesyłkę SMART. Kod zwrotu  na Allegro wygenerowany, potwierdzenie mailowe otrzymane, a w aplikacji InPost wygenerowanego zwrotu nie ma. Jeszcze się z czymś takim nie spotkałam, obawiam się nadać tę przesyłkę . Numer przesyłki zwrotnej podany w mailu InPost to 607100946403188122853324 , kod zwrotu  9825046442

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

LEW433
#21 Demiurg#

@zeStryszka A  ten kod to do InPostu na pewno?

oznacz moderatorów

zeStryszka
#9 Pomysłodawca#

Tak jak napisałam.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

No to sprawdź czy otworzy skrytkę.

oznacz moderatorów

zeStryszka
#9 Pomysłodawca#

Dziękuje za sugestie, ale nie skorzystam. Jeśli nawet skrytka się otworzy nie mam pewności co się z paczką  stanie potem, w sytuacji gdy InPost jakby zwrotu nie widzi. Nie zamierzam ryzykować. Poczekam co InPost na to.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak uważasz, to Smart a stroną zwrotu jest Allegro.

oznacz moderatorów

zeStryszka
#9 Pomysłodawca#

I co z tego? Kłopoty mi niepotrzebne.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

I uważasz że InPost będzie Ci odpowiadał?

oznacz moderatorów

zeStryszka
#9 Pomysłodawca#

@LEW433  Nie nadam paczki dopóki nie będę pewna że zwrot jest normalnie śledzony. Jak już powiedziałam  dziękuję za odpowiedzi, które nic do tematu nie wnoszą.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@zeStryszka  Kupujesz Smarta, korzystasz z niego i nie przeczytałaś jego regulaminu, więc zanim coś napiszesz o kimś, przeczytaj instrukcję, Taki zwrot to Allegro i pytania się kieruje do Allegro, 

oznacz moderatorów

zeStryszka
#9 Pomysłodawca#

@LEW433  Regulamin SMARTA znam, zresztą także od strony sprzedającego (nie to konto, ale od wielu lat). Zrobię to co będzie potrzebne, na razie mam nadzieję na kontakt z Inpostem. W razie potrzeby wezwę moderatorki. Co do twojego tonu, to jak do tej pory nic o KIMŚ nie napisałam, odpowiadam bardzo kulturalnie więc proszę bez wycieczek osobistych.  

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@zeStryszka

Allegro Inpost to nie to samo co Inpost. W Inpoście usługi z przedrostkiem Allegro w nazwie są odrębnymi usługami. Aplikacji Inpost nie musi widzieć zwrotnych przesyłek Allegro Inpost.

oznacz moderatorów

zeStryszka
#9 Pomysłodawca#

@pecela  Aplikacja InPost ZAWSZE widziała każdy zwrot Allegro InPostem.  A teraz zwrotu w aplikacji nie ma. 

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@zeStryszka

Ale wcześniej odsyłałeś przez "Allegro Kurier Inpost" lub "Allegro Paczkomaty Inpost" czy przez "Inpost Kurier" lub "Inpost Paczkomaty" (przesyłki "kurier" można nadać w Paczkomacie). To są odrębne usługi.

Spróbuj dodać ręcznie nr przesyłki do aplikacji. Może nr telefonu się różni? 

oznacz moderatorów

zeStryszka
#9 Pomysłodawca#
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@zeStryszka w naszym systemie widoczne jest zgłoszenie zwrotu oraz wygenerowany kod. 

Basia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów