Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czesc,
wczoraj od uzytkownika chenwanshangmao zakupilem (przez moja nieuwage, ze to chinskie konto....) pewien produkt z dostawa do jutra (tj. 06.12.2024).
Dzisiaj widze, ze sprzedawca pochodzi z Chin, a wszystkie jego przedmioty zniknely z allegr. Wyglada na usuniete / zablokowane konto....
domyslam sie, ze przesylki juz nie dostane... w jaki sposob moge sie skontaktowac z allegro i co dalej?
Jak minie czas doręczenia załóż dyskusję
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Czasem moderatorki pomagają szybciej w takich sprawach...
@cassteam domyslam sie, ze przesylki juz nie dostane... w jaki sposob moge sie skontaktowac z allegro i co dalej z allegro to nie ale z pomocą Allegro, zakładasz dyskusję i wówczas to krok do odzyskania kasy: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@LEW433 Szkopuł w tym że dyskusji nie założy bo nie upłynął termin dostawy, pewnie będzie mógł założyć dyskusję mniej więcej za miesiąc.
Natomiast moderatorki mogłyby raczej wymusić na zarządzających, aby w takich sytuacjach gdy blokowane jest konto, Allegro z automatu otwierało dyskusję w imieniu kupującego po to aby sprzedający z Chin miał 24 godziny na wypowiedź czy zrealizuje transakcję czy po 24 godzinach ciszy można już zwrócić pieniądze kupującemu. To chyba nie wydaje się trudne.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@cassteam weryfikuję możliwość wcześniejszego otworzenia dyskusji ze sprzedającym.
@cassteam dyskusja została otwarta 😊
@br. Śnieżek zdementował wystarczy nacisnąć X jak wyskoczy ten komunikat i go zamknąć a następnie standardowo rozpocząć dyskusję
@az1rael Tiaaa... raczej w to nie wierzę... Zwątpiłem w to co pisze Śnieżek od kiedy nazwał nas użytkowników pelikanami którzy łykają wszystko co im się napisze. Więc nie wierzę.
Aby to sprawdzić należało by otworzyć dyskusję. Komu dyskusję i po co ???
@br. nie powiedziałem że wierzę, ale ja nie sprawdzę bo nie kupuję u chińczyków najpierw gruntownie sprawdzam co i u kogo kupuję więc potem odchodzi mi temat martwienia się co potem z tym co kupiłem
@br. otwórz komukolwiek, potem w dyskusji napisz, że się pomyliłeś, przyznaj rację sprzedającemu i go przeproś, oznacz dyskusję jako rozwiązaną i już😉,a sprzedający będzie zadowolony, bo dostanie punkty, za szybkie rozwiązywanie dyskusji 😁
@KOGIEL_T Dobrze radzisz, pozostaje wątpliwość po co to robić? Czy żeby sprawdzić wiarygodność tego co pisał Śnieżek? To bez sensu.
Może lepiej będzie jeśli on sam zadba o swoją wiarygodność..
@br. Noe da się zadbac o coś co nie istnieje musiałby ją wpierw zbudować