Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Tak sobie przez ponad pół godziny przeglądałem oferty od Chińczyków przeważnie przeglądałem płyty CD, dvd, blue Ray ponad połowa tych ofert jest do usunięcia jest niezgodność z opisem , dlaczego dział bezpieczeństwa tego nie widzi i nie usuwa tych ofert, zgłoszenie nic nie daje i tak nie są usuwane.
Gdyby polski sprzedawca wystawił przedmioty niezgodne z opisem , dział bezpieczeństwa widzi to i usuwa te oferty natychmiast.
Dlaczego u polskich sprzedawców usuwacie a u Chińskich sprzedawców nie usuwacie.
@Agent555 usuwamy wszystkie oferty, które naruszają regulamin i nie ma znaczenia, czy pochodzi od sprzedawcy z Chin czy z Polski. Jedyna, słuszna droga do ich zgłoszenia to przycisk "zgłoś naruszenie zasad", która jest dostępna na dole każdej strony.
@_HolaOla_ To nie takie proste gdyż nie jesteśmy w stanie przejrzeć wszystkiego co ci sprzedawcy oferują jak też nikt nie ma aż tyle wolnego czasu aby choć z jednej kategorii zgłosić wszystkie źle wystawione oferty. To taka robota "głupiego" . Sami powinniście wprowadzić odpowiednie algorytmy które z automatu by w tym pomagały . Zrobił się bałagan i z punktu widzenia klienta odechciewa się czasem szukanie czegoś potrzebnego a z punktu widzenia sprzedawcy to tania i szkodliwa konkurencja mijająca się z zasadami i szkodliwa dla tych co uczciwie płacą podatki.
@kolekcjoner608 od ubiegłego tygodnia jest dostępny nowy filtr. Wystarczy, że skorzystasz z opcji "wysyłka z Polski" i oferty od chińskich sprzedających powinny być odfiltrowane, więc ułatwia wyszukiwanie.
Dzięki @_HolaOla_ ,przegapiłem ten komunikat ,sprawdzę jak to działa przy jakiś zakupach ale wydaje mi się że tych co wystawiają wysyłkę "chińszczyzny" z kraju a adresy do zwrotów są gdzieś w Chinach to filtr nie wyłapie.
@kolekcjoner608 niebawem w Smarcie będziemy wymagać by adres do zwrotu był zarejestrowany w Polsce, więc to na pewno też liczbę takich ofert.
@_HolaOla_ "usuwamy wszystkie oferty, które naruszają regulamin i nie ma znaczenia, czy pochodzi od sprzedawcy z Chin czy z Polski. Jedyna, słuszna droga do ich zgłoszenia to przycisk "zgłoś naruszenie zasad", która jest dostępna na dole każdej strony. "
Gòwnøpräwđä. Wielokrotnie zgłaszałem oferty sprzeczne z regulaminem. Nigdy żadna nie została usunięta.
potwierdzam - nic nie daje zgłaszanie chińskich pirackich płyt.
Nieprawda. Jedyne co od was otrzymuję to informacja:
Sprawdziliśmy dokładnie tę ofertę, jednak nie potwierdziliśmy wskazanego przez Ciebie naruszenia.Zgłoszone oferty zawsze sprawdzamy pod kątem wszystkich możliwych naruszeń. Jeśli uznamy, że oferta narusza regulamin w inny sposób niż zgłoszony przez Ciebie, także możemy podjąć odpowiednie działania.