Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostałem oszukany proszę o kontakt do Allegro
A opiszesz jak i przez kogo?https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@Client:89999741 Podaj proszę numer zamówienia oraz opisz sytuację, w jaki sposób sprzedający Cię oszukał?
Jeżeli chcesz się z nami skontaktować, to możesz to zrobić przez ten formularz.
@Client:89999741 Zakup był przez allegro czy tylko przez stronę imitującą portal z podesłanego linku?
Przez Allegro ,a wiec kupiłem dwa żutniki jeden dwa razy się zespół wiec go odesłałem paczkomatem to go nie odebrał to wysłałem pocztą to już mija drugi miesiąc i ani pieniędzy ani towaru a on zamkną dyskursie ze jest rozwiązany spór
@Client89999741 nr zamówienia 630727986482300027900466
@Client89999741 kupowałem od ALLNOEL_pl
@Client89999741 to chyba ten numer zamówienia ea4b0c20-a3e1-11ee-9202-d9255f970b23
u góry to numer przesyłki
A wysyłałeś pod właściwy adres? Adres dostałeś od sprzedawcy czy znalazłeś sam? Bo ja nie znam gościa a widzę że posługuje się 2 adresami. Jeden firmowy a drugi do obsługi zwrotów i reklamacji
@Client:89999741 Poprosiłam odpowiedni zespół o wznowienie dyskusji.
Pewnie nie dopilnowałeś dyskusji i Allegro zamknęło. Wróć tam i poproś o ponowne otwarcie. Następnie opisz problem.
Dyskusję może zamknąć tylko ty i allegro. Jeśli nikt nic nie zrobił z tym to zamknela się automatycznie po 14 dniach
@Client89999741 Adres on mi podał .To jak przegapie rozmowę to znaczy ze sprzedający nie musi pieniędzy oddać albo wysłać nowy towar?
Oczywiście że musi
ale sam sobie magraebales
musisz czekać aż ktoś ci ponownie otworzy możliwość dyskusji
musiss pilnować sam
@Client89999741 To znaczy ze jak się przegapi to co teraz w szablonie jest ze sprawa rozwiązana nie mogę jej ponownie otworzyć ,a co mam zrobić jak ten drugi żutniki się zepsuje a kupowałem je razem? Tamten jest prawie nie używany ale jeśli ? Mam podać sprzęt z listy którego już nie ma a gwarancja jest niby na 2 lata to nie różowiejących podejścia pana
RZutnik!!
to otworzysz ponownie z pomocą moderatorow
ktos wpadł na genialny pomysł ze dyskusje można otworzyć do jednego zamówienia tylko raz
przynajmniej moderacja zapewnia sobie miejsca pracy
jakby nie tworzyli problemów to byłoby u nich bezrobocie