Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mama przez pomyłkę zamiast 1000 zł wcisnęła 100000 zł i oczywiście wygrała licytację. Napisała do sprzedającego, że jest to pomyłka i prosiła o wycofanie. Sprzedający odpisał tylko, że czeka na przelew. Proszę o pomoc, Co zrobić w tej sytuacji ?
@czaro0801 Allegro czy Allegro Lokalnie. Na Lokalnie po 5 dniach nieopłacenia aukcja sama wróci. Wiec przeproś sprzedajacego i nic nie rób.
Jest to zwykłe Allegro.
Jednak to było Allegro lokalnie. Ale jest to już w zakładce zakupione.
@czaro0801 Na Lokalnie nie musisz płacić, tam po pięciu dniach bez wpłaty umowa jest automatycznie rozwiązywana i transakcja zostaje uznana za niebyłą, a sprzedawcy licytacje się odnawia z ceną wywoławczą.
@czaro0801 Tak właśnie myślałem, bo na zwykłym allegro taka akcja nie jest możliwa.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@pinsplash o ile nie wypełnili formularza bo prowizja będzie bolesna dla sprzedawcy 😞
@czaro0801 a za ile kupiła ?
Wylicytowała przez pomyłkę za 100000 tyś.
@czaro0801 coś mi tu nie pasi, więc ktoś musiał dawać też tak wysoką kwotę 🙂 A ile to coś jest warte skoro dawałaś 1000 a poszło za 100 000 zł
to był Playstation 5. On twierdzi, że wystawił za 7 tysięcy. Sam nie wiem bo Mama w szoku. Mógłbyś mi sprawdzić gościa ?
@czaro0801 już wzywam posiłki @msniezek @_HolaOla_ @nat_not @cloudcloud coś tu dziwnego, kto licytował konsolę do 100 000 zł i czemu zakończyło się na max który dała przez pomyłkę autorka wątku, możecie to sprawdzić ?
nick typa to: mm667
@czaro0801 Nie płać i zakup jest nieaktualny.
A nie będzie żadnych problemów z tego powodu?
@czaro0801 Przecież Ci piszę kilka postów wyżej, że tam zgodnie z regulaminem umowa jest rozwiązywana po pięciu dniach bez wpłaty, transakcja jest uznana za niebyłą, więc absolutnie nic Ci nie grozi.
Okej, dzięki!!
@czaro0801 Nie nadzieję, czytaj regulamin. Nie płacisz przez 5 dni i nie ma zakupu.
.
@kostas11 Bo to było Lokalnie, tam max jest od razu widoczny.