Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czesc mam problem gdy zakupilem iphone w 2023 roku myslalem ze go nie zakupilem ale dzis zobaczylem w folderze ze został on opłacony z góry a produkt nie dotarl do dzis co moge zrobic bo nie wiem kwota nie jest mała potwierdzenie wszystkiego mam pomoze ktos pilne!!
W szczegółach zakupu masz 'zgłoś problem z zakupem', napisz do sprzedawcy i zapytaj.
@szczuro420 w tej sytuacji powinieneś zgłosić problem sprzedawcy. Możesz zrobić to przez centrum wiadomości lub dyskusję. Dodam też, że sam brak statusu przesyłki w zakładce [moje zakupy] nie świadczy o braku doręczenia towaru. Informacje o przesyłce po prostu nie są przechowywane przez tak długi czas.
@Syrena_zT że tak zapytam "zgłosić problem sprzedawcy" . A co sprzedawca ma z tym zrobić ????
Dane o przesyłkach są przechowywane rok. Sprzedawca ma pamiętać że wysłał ????
Nawet zakładając że był to zakup na FV to co najwyżej może sprawdzić czy wystawiał daną fakture a nie czy wysyłał oraz czy z paczką sie nic nie stało.
Zaden przewoźnik nie uwzględni takiej reklamacji
A swoją drogą @szczuro420 "kwota nie jest mała" i przez dwa lata nie zorientowałeś sie że nie dostałeś zakupu wartośiowego przedmiotu ????? . Cóż moim subiektywnym zdaniem " mało prawdopodobna historia"
@_Likos_ sprzedawca powinien się do tego ustosunkować. Może posiadać potwierdzenie nadania przesyłki, co potwierdzałoby wywiązanie się z umowy. Jako strona transakcji jest zobowiązany do odpowiedzi na zgłoszenie braku otrzymania towaru przez kupującego.
@Syrena_zT z calym szacunkiem ale tego typu roszczenie jest wręcz kuriozalne.
Szczerze mówiąc gdybym mial odrobine wiecej czasu to zrobiłbym zrzut tego posta, zakupił coś w OSA i za 23,5 miesiąca zgłosił że nie dostałem produktu swoje roszczenia podpierając wpisami z AG
Ciekawe czy OSA ma "potwierdzenia nadania przesyłek" i ich odbioru z podpisem kuriera bo można wygenerować list i nie nadać paczki prawda?
Naprawde wiemy jakie są czasy. staramy sie mieć prokliecnkie podejście ale chyba gdzieś trzeba zdrowy rozsądek zachować ???????
Dobrze wiesz że sprzedawca nie sprawdzi historii przesyłki po tym czasie
twoja złota rada zostanie zastosowana przez autora tego śmiesznego watku
a co poradzisz sprzedawcy?
ciekawam
2 lata nie zauważyłeś że kupiłeś telefon za gruby hajs... niemożliwe
To jest jakiś mało śmieszny żart