Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystarczy by nikt u takich sprzedawców nic nie kupował i sami się zutylizują. Każdy przed zakupem powinien sprawdzić opinie o sprzedawcy i oferowanym przez niego towarze i wtedy kłopoty zwykle znikają .
@Client:88141575 Dziękuję Ci za poświęcenie czasu, by do nas napisać w tej sprawie.
Zapewniam, że wiemy o nieprawidłowościach na kontach tego sprzedawcy i w związku z nimi podjęliśmy już odpowiednie działania. O szczegółach tych działań informujemy jedynie właściciela kont, których dotyczą. Pamiętaj, że zawsze jest to proces, który nie doprowadza od razu do zablokowania wszystkich kont. Nasze decyzje zależą również od tego na ile sprzedawca będzie wykazywał chęć poprawy i współpracy w oparciu o przedstawione mu warunki.
Zaznaczam również, że łamanie regulaminu Allegro nigdy nie jest bezkarne.
witam zgadzam się z opinią co gorsza sprzedawca ten sprzedał mi telefon 600 zł drożej przez allegro niż przez stronę od której zakupił to notabene w moim imieniu. w opinii zarzekł się że to opakowanie recyklingowe a w aplikacji inpostu nadawca była strona xk… z elektroniką ! zablokował mnie i nie odczytuje
@Client:71663119 W tym, że kupił taniej i sprzedał drożej nie ma akurat nic złego. Na tym przecież polega handel i w tym tkwi cały jego sens 🙄
@Client:88141575 sprzedawca kupuje i sprzedaje po to żeby zarobić , tak samo Ty / zakładam / pracujesz dokładnie w tym samym celu , a Twój pracodawca zarabia na marży , niekoniecznie handlowej żeby Tobie m.in kosztami wypłacić wynagrodzenie , natomiast Ty jako klient/ konsument Masz prawo wyboru .
To powinieneś mu podziękować zamiast krzyczeć!!! Robisz zwrot przez Allegro i wiesz gdzie kupić taniej. Czysty zysk dla Ciebie. Namnożyło się ostatnio różnych dropów i tak to jest. Z tej sytuacji akurat możesz wynieść korzyści...
A dlaczego chińczycy co chwilę zakładają nowe konta??? Podpowiem dlatego, że nowe konto bez komentarzy ma wyżej wyświetlane oferty niż uczciwe polskie konto, któremu wpadł 1-den negatyw w ciągu roku...
Jak chińczycy mogę z tego korzystać to kogoś dziwi, że nasi też to robią?
Co do łamania regulaminu z ceną paczkomatu to coś zmyślasz. Nie ma limitu cen. po prostu nie będzie to smart paczka tylko normalna. Dawniej ludzie wliczali materiały do pakowania itp w cenę wysyłki, a nie towaru, niektórzy nadal to robią...