@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Mam też ten problem
Wyświetla się komunikat
Nie udało się kupić produktu
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
i brak linku do formularza.
Gdzie to weryfikować lub wypełnić formularz
@Defgon1 piętro wyżej Nicol podała link do formularza
@Defgon1 problem nie powinien już występować na Twoim koncie.
Przy próbie płatności Wyświetla się komunikat :
Nie udało się kupić produktu
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
i brak linku do formularza.
Podczas próby zakupu czegokolwiek wyskakuje komunikat: "To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz".
Proszę pomocy. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Powinieneś móc już zrobić zakupy na swoim koncie. Daj znać czy się udało?
Dzięki bardzo, działa 👍
Witam, wyskoczył mi komunikat:
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz"
Czy moge prosic o odblokowanie transakcji?
@Syrena_zT @N_Nitka28@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova@la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek
@wert0x problem nie powinien już występować.
Dzień dobry, również wyskoczył mi ten komunikat.
Czy mogę prosić o odblokowanie transakcji?
Cześć, @Client:108781015. Skierowałam Twoje konto do weryfikacji, proszę o chwilkę cierpliwości.
@Client:108781015, na Twoim koncie nie ma już ograniczenia.
Dzień dobry, mogą mi państwo również odblokować to? Również mam taki sam problem. Pozdrawiam
@Client:139905508 Twoja sytuacja jest inna niż osób, które zgłaszały problem w tym wątku, więc w sprawie blokady proszę Cię o kontakt przez ten formularz.
la_nika Mam również ten sam problem, bardzo proszę o zdjęcie blokady. Pozdrawiam
@Client:108781015 Jeśli to jest druga taka sytuacja, skontaktuj się proszę przez formularz w tej sprawie.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Weronika_Dlugosz problem nie powinien już występować.