Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
Dzień dobry,
Po raz pierwszy w życiu trafiłem na podobny problem - podczas próby zakupów wyskakuje mi komunikat:
Chwilowo nie dokończysz zakupu
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
To wyjątkowa sytuacja ze względów bezpieczeństwa chcemy jako allegro potwierdzić że to ty robisz zakupy jeśli możesz poczekaj
@Client:134896509 spróbuj proszę ponownie, problem nie powinien się powtórzyć.
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy
@Client:135374894 Skontaktuj się proszę w tej sprawie przez formularz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Mam też ten problem
Wyświetla się komunikat
Nie udało się kupić produktu
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
i brak linku do formularza.
Gdzie to weryfikować lub wypełnić formularz
@Defgon1 piętro wyżej Nicol podała link do formularza
@Defgon1 problem nie powinien już występować na Twoim koncie.
Przy próbie płatności Wyświetla się komunikat :
Nie udało się kupić produktu
i brak linku do formularza.
Podczas próby zakupu czegokolwiek wyskakuje komunikat: "To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz".
Proszę pomocy. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Powinieneś móc już zrobić zakupy na swoim koncie. Daj znać czy się udało?
Dzięki bardzo, działa 👍