Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś może wie dlaczego dla niektórych ofert jest tylko allegro delivery i już nie można wybrać paczkomatów inpost? Nawet kiedy wybiorę ofertę, którą już kupiłem i chcę kupić jeszcze raz to pojawia się tylko to nieszczęsne allegro delivery - a poprzednio wybrałem paczkomat inpost.
Nie chcę korzystać z allegro delivery, bo to jest jakieś nieszczęście.
@Aksi niewielu jest sprzedawców , którzy nie oferują jako dostawy paczkomatów ,to allegro skrzętnie ukrywa znienawidzonego konkurenta na liście przewoźników , jak się trochę przyłożysz to znajdziesz ulubioną formę dostawy , nie wybieraj łonów to z czasem system zapomni ,że kiedyś z tego korzystałaś i przestanie podsuwać Ci zakałę .
@mdrogeria Trochę to śmieszne, bo głównie dzięki współpracy z InPostem Allegro osiągnęło obecną pozycję (a po części i wzajemnie), a teraz sami chcą być jednocześnie InPostem i Farmazonem, a jakość obsługi mają gorszą niż na Poczcie P.
Faktycznie - ale jak to jest ukryte! Podaję sposób dla niewtajemniczonych. Na danej aukcji jeśli klikniemy na link po prawej stronie Dostawa za darmo to rozwinie się lista gdzie dostawa Paczkomatem jest. Ale jak już dodamy przedmiot do koszyka to przy wyborze dostawy Paczkomatu już nie ma. Więc co należy zrobić - należy rozwinąć Pokaż więcej sposobów dostaw a potem Zobacz wszystkie na mapie i na mapie wybrać Paczkomat Inpostu. No i wtedy pojawia się wybrana dostawa przez Paczkomat. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ - ładnie to tak? 😉
@Aksi Jak tak dalej będą robić, to niedługo nie będzie już niczego - jak mawiał klasyk 🐭
@Aksi A może dlatego że teraz do "darmowej" przesyłki Smart sprzedający będzie dopłacał jeszcze więcej, a Delivery jest najtańsze?