Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nazwa użytkownika marcd.
Nie wiem jak go zweryfikować.
Poproś moderację ale uzyskasz tylko podstawowe informacje np czy loguje sie regularnie czy daną aukcję wystawił niedawno czy wiek temu czy ma sporo bezproblemowych sprzedaży czy może nowe konto
@Client:105458639 konto stare prawie jak samo allegro ponad 24 lata logował się wczoraj ok 21. W jakim celu chcesz go weryfikować?
Wygram licytacje u tego użytkownika.
Box ubrań z zalando.
Teraz nie wiem czy opłacać wygraną aukcje.
@Client:105458639 jak to było przez allegro (masz potwierdzenie wygrania licytacji) i wszystkie rzeczy były opisane to masz ewentualną pomoc allegro przy dyskusji i ochronę allegro protect.
Wygram licytacje u tego użytkownika.
Box ubrań z zalando.
Teraz nie wiem czy opłacać wygraną
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ sprawdzcie czy taka licytacja była
@az1rael tak, licytacja była na Allegro Lokalnie. @Client:105458639 możesz opłacić licytację, pamiętaj, że w razie jakichkolwiek komplikacji z zakupem możesz liczyć na nasze wsparcie w dyskusji.
@Client:44052296 @Client:105458639 Tylko to trochę dziwne > 24 lata i ani jednej oceny > nic też w tej chwili nie sprzedaje > to po co ta weryfikacja ?
Wygralam licytację boxu odzieżowego.
Gdy zaczęłam interesować się tym sprzedającym nie moge nic znaleźć.
Teraz mam wątpliwość czy opłacać wygraną licytacje.
@Client:105458639 A nie lepiej było się tym zainteresować przed złożeniem oferty?