Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Sprzedający odrzucił reklamację uszkodzonego smartfona i mam zdj. że nadal jest uszkodzony, a on twierdzi że nie jest - kłamie czy po pozytywnym wniosku Allegro protect jak zostały zwrócone mi środki mogę ponownie otworzyć dyskusję z tym oszustem? Allegro mi w końcu zapłaciło a nie on a nie chcę żeby się tak wywinął na oszustwie sprzedał niby nowy sony okazał się uszkodzony a po odrzuconej reklamacji jeszcze przysłał mi go z ekranem odklejonym. Czy można jeszcze się za niego jakoś wziąść? Czytałem na internecie że można ponownie reklamować a jak znowu odrzuci i zacznie kłamać to co wtedy? Bo on jest niebezpieczny nagrzewa się itp.
@riwana007 Czy możesz doprecyzować, czego więcej oczekujesz od tej dyskusji? Rozumiem, że jesteś niezadowolony, jednak otrzymałeś już zwrot środków z Allegro Pay. Z naszej strony to wszystko. Jeśli uważasz, że zostałeś oszukany, możesz wejść ze sprzedawcą na drogę prawną.
Z allegro protect jestem zadowolony, tylko chodzi o to że mi zepsuł prezent dla kogoś swym oszustwem i chamstwem bo w dyskusji nie dość że kłamał to jeszcze obrażał i myśle o jakimś zniesławieniu lub odszkodowaniu dodatkowym jego cytaty:
Ty glupi debilu myslisz ze jestem taki tepy jak Ty zeby probowac cos komus wmowic I wymyslac Cuda. Nic nie by ło robione. Myslisz ze nie jestem przygotowany na takich naciagqczy. Mam pelna dokumentacje wraz z WIDEO NR IMEI ORAZ TWOJE DANE. Moge zglosc na police o jawna probe wyłudzenia. Niczego tutaj nie udostepnie,ewentualnie w sadzie. Proszę allegro o niewypłacanie zadnych dodatkowych Środkowa.
Nie było nic robione poza tym co napisałem wcześniej. Ale tfu na Ciebie bo już wiem że jesteś kombinator co łatwo można sprawdzić.Zreszta poziom inteligencji marny skoro tutaj wszystko się zapisuje i nigdy nie przepadnie. Więcej tutaj nie będe się wypowiadał , proszę allegro o zakończenie tej sprawy.Pan kupujący jeśli jakiś problem to podam numer telefonu w wiadomości prywatnej i porozmawiamy.Tutaj nie mogę niektórych spraw przedstawić.
Pisał nie od rzeczy.
@riwana007 Jest mi naprawdę bardzo przykro, że zostałeś w taki sposób potraktowany przez sprzedawcę. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Natomiast wciąż nie wiem, co chciałbyś osiągnąć kontynuowaniem dyskusji? Nie sądzę, aby została ona wznowiona, ponieważ od strony pomocy przy problemach transakcyjnych podjęliśmy już wszystkie kroki. Zostały podjęte również odpowiednie kroki wobec sprzedawcy - w związku z jego wypowiedziami w dyskusji.
Jeszcze z tego miejsca dziękuję całemu zespołowi Allegro za pomoc, ale ile mnie czasu nerwów i zażenowania mnie kosztował ten prezent dla kogoś co okazał się niebezpiecznym bublem to myślę o drodze prywatnej sądowej i chciałbym się dowiedzieć czy w razie czego mogę Państwa powołać na świadka jak by była taka potrzeba, bo z sądami jest różnie ale to nie znaczy żeby oszustom robić eldorado jeszcze mam ten telefon jako dowód w sprawie w razie co i film jak rozpakowywaniem go po odrzuconej reklamacji jak kłamał że jest z nim Wszystko dobrze itp.
@riwana007 allegro celowo nie używa nazwisk w dyskusjach - zgadnij dlaczego - bo jeszcze po sądach ganiali 🙂
zarówno sprzedawca i kupujący zawsze mogą się wzajemnie podać do sądu i żądać od allegro wskazania świadków
Allegro Protect [788310-1739889629]
Gdybyś uzyskał roszczenie od sprzedawcy to musiałbyś zwrócić protect. Gdybyś kasę z protect i od sprzedawcy dostał a protect nie oddał to odpowiadasz karnie.