Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostalam 25 wkładów zamzywalnych i cztery długopisy i gumki do zmazywania za cene 22,30
Bardo proszę p dosłanie 75 wkładów bo zostalam oszukana
@Client:129440664 Skontaktuj się ze sprzedającym.
Tu jest tylko forum.
@Client:129440664 A niby kto ma Ci dosłać, nie otrzymałeś, oferta była na 100szt, otwórz dyskusję i tam wyjaśni sprawę, złóż tam reklamację:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Jak je mają to zamyka sprawę, oczywiście jak oddadzą.🤗
@serwis-texas ktoś jej doradził, żeby założyła dyskusję, to weszła w dyskusje kupujących i napisała w czym problem😁
Ładnie to rozwaliłeś 🙂
@Client:129440664 ja bym na razie napisał do sprzedawcy np. zapytaj o zakup może to zwykła pomyłka/błąd przy wysyłce. Albo zrób jak każe Ci lew
Sprawdzilam
mam 6 takich wkladow
ale nie oddam. Dziecko uzywa
@Client:129440664 Coś mi tu nie pasuje . Wydaje mi się aby to było mało realne aby 100 wkładów i jeszcze 4 długopisy były wystawione tylko za 22 zł .
@Client:129440664 22,3 zł to jest połowa ceny rynkowej. Wszystkie te aukcje należą do chińskich sprzedawców.
@Client:129440664 załóż proszę dyskusję w tej sprawie. Możesz to zrobić z poziomu zakładki Zamówienia, kliknij proszę "zgłoś reklamację lub problem". Jeśli sprzedający nie odpowie w dyskusji lub nie otrzymasz pomocy po 24h od założenia pojawi się przycisk, który sprawi, że wypowie się nasz pracownik.