anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Da się to okno jakoś wyłączyc?

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Krótko i na temat. Dopóki komentarze o produkcie nie będą dotyczyły tylko i wyłącznie danego produktu danego sprzedawcy to nie zamierzam badziewia wystawiać. Dlaczego mnie do tego szajsu zmuszacie? Co wystawiam komentarz to przed przejściem do następnego muszę to zamykać, aż mi sięScreenshot_36.png nie dobrze robi od klikania tego... Nie mam zamiaru oceniać żadnych produktów, póki nie będzie to dotyczyć dokładnie tego produktu, który kupuję, bo to mylące wobec innych użytkowników i szkodzi ich zakupom... Zróbcie coś z tym oknem!!!

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

Zgadzam się z Tobą że to jest denerwujące i oczywiście że powinno zostać inaczej rozwiązane ale to opinia o produkcie a nie sprzedającym, więc jak inni sprzedają to samo ..

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

No ja przed chwilą z 10 komentarzy wystawiałam więc naprawdę pod koniec odruch wymiotny miałam na to okno.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

Jedna jaskółka wiosny nie czyni 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@AnnaG-Antyki Na ten moment nie planujemy zmian. Zawsze możesz kliknąć pomiń i przestać oceniać produkty. 

Możesz zgłosić nam sugestię odnośnie wystawiania opinii tutaj

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 Takie działania tylko prowokują by przestać cokolwiek oceniać pozytywnie i może tak się stać że kupujący zaczną tylko oceniać to co im się nie podoba a o pozytywa to trzeba będzie błagać. 

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

ale tak już się dzieje

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Jakie zawsze? Gdybym mogła to kliknąć raz to ok. Ale ja to za każdym razem muszę klikać. Co komentarz to to wyskakuje. 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@AnnaG-Antyki  Jest na to prosty sposób, nie kupować, albo przynajmniej ograniczyć kupowanie.

Przecież Allegro robi wszystko co może, żeby nam korzystanie z Allegro obrzydzić.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Oj i tak mało kupuję. Ale parę rzeczy teraz wzięłam.  Wrogiem jest Allegro, nie sprzedający. Teraz idę tam gdzie lepiej wyjdę. Dokupienie dzień przed Wigilią paru prezentów po kilkadziesiąt zeta z darmową dostawą i tak wyszło na plus tu. Skompletowanie części do kompa też. Nawet gościu co mnie straszył, że wyśle dopiero po Nowym Roku, po wiadomości tak się pospieszył że we Wigilię dostałam i już śmiga jak ta lala. Pierwszy raz mi tak dobrze komp śmiga. Dzieciak dorasta i zaczyna wybierać z głową, a nie standardowe badziewie xD. Właśnie pomimo nerwowego posta pozakupowego wystawiłam sprzedawcy ładny komentarz. 

Generalnie nauczyli mnie szukać wszędzie to szukam wszędzie i biorę gdzie się bardziej opłaca. Allegro wielkiego zysku nie ma z moich drobnych smarkowych zakupów. A co lepsze to od dawna gdzie indziej.

oznacz moderatorów