Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Krótko i na temat. Dopóki komentarze o produkcie nie będą dotyczyły tylko i wyłącznie danego produktu danego sprzedawcy to nie zamierzam badziewia wystawiać. Dlaczego mnie do tego szajsu zmuszacie? Co wystawiam komentarz to przed przejściem do następnego muszę to zamykać, aż mi się nie dobrze robi od klikania tego... Nie mam zamiaru oceniać żadnych produktów, póki nie będzie to dotyczyć dokładnie tego produktu, który kupuję, bo to mylące wobec innych użytkowników i szkodzi ich zakupom... Zróbcie coś z tym oknem!!!
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Zgadzam się z Tobą że to jest denerwujące i oczywiście że powinno zostać inaczej rozwiązane ale to opinia o produkcie a nie sprzedającym, więc jak inni sprzedają to samo ..
No ja przed chwilą z 10 komentarzy wystawiałam więc naprawdę pod koniec odruch wymiotny miałam na to okno.
Jedna jaskółka wiosny nie czyni
@AnnaG-Antyki Na ten moment nie planujemy zmian. Zawsze możesz kliknąć pomiń i przestać oceniać produkty.
Możesz zgłosić nam sugestię odnośnie wystawiania opinii tutaj.
@N_Nitka28 Takie działania tylko prowokują by przestać cokolwiek oceniać pozytywnie i może tak się stać że kupujący zaczną tylko oceniać to co im się nie podoba a o pozytywa to trzeba będzie błagać.
ale tak już się dzieje
Jakie zawsze? Gdybym mogła to kliknąć raz to ok. Ale ja to za każdym razem muszę klikać. Co komentarz to to wyskakuje.
@AnnaG-Antyki Jest na to prosty sposób, nie kupować, albo przynajmniej ograniczyć kupowanie.
Przecież Allegro robi wszystko co może, żeby nam korzystanie z Allegro obrzydzić.
Oj i tak mało kupuję. Ale parę rzeczy teraz wzięłam. Wrogiem jest Allegro, nie sprzedający. Teraz idę tam gdzie lepiej wyjdę. Dokupienie dzień przed Wigilią paru prezentów po kilkadziesiąt zeta z darmową dostawą i tak wyszło na plus tu. Skompletowanie części do kompa też. Nawet gościu co mnie straszył, że wyśle dopiero po Nowym Roku, po wiadomości tak się pospieszył że we Wigilię dostałam i już śmiga jak ta lala. Pierwszy raz mi tak dobrze komp śmiga. Dzieciak dorasta i zaczyna wybierać z głową, a nie standardowe badziewie xD. Właśnie pomimo nerwowego posta pozakupowego wystawiłam sprzedawcy ładny komentarz.
Generalnie nauczyli mnie szukać wszędzie to szukam wszędzie i biorę gdzie się bardziej opłaca. Allegro wielkiego zysku nie ma z moich drobnych smarkowych zakupów. A co lepsze to od dawna gdzie indziej.