Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Boże jak ja tu zakupów nie znoszę.... Zawsze z czymś wyskoczycie... Mam 40 -stke, nie w głowie mi takie zakupy... W ciagu ostatnich kilku lat nic nie kupowałam dla dziecka poiżej 5-6 lat (a i to tylko na świeta dla dziekaków z rodziny). Co zakupy to mnie tu coś wnerwia ale teraz to juz naprawdę nie rozumiem. Kupiłam: musli, szampony dla dorosłych, kuchenkę turystyczną, proszek do prania, hennę i książki dla byka z 1 klasy szkoły średniej. Może to jego mam podcierać???? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Chyba jakiś włam na konto mam, bo ja na te produkty nie wchodziłam nigdy. Kawę kupowałam owszem ale inną i od pół roku jak mnie wyszukiwarka wkurzyła nie brałam... Po kiego mnie tym wkurzacie...
@kaliszaneczka-x, cześć. Rozumiem, że takie sytuacje bywają irytujące. Konsultuję, dlaczego pokazują Ci się takie oferty - dam znać, gdy dostanę odpowiedź.
@kaliszaneczka-x, czy czyściłaś w ostatnim czasie pliki cookies? Na Twoim koncie wyłączone obecnie są proponowane oferty na podstawie Twoich zakupów oraz wyszukiwań, dlatego widzisz po prostu najlepiej sprzedające się oferty.
Bujda. Po pierwsze chusteczki i pampersy wyświetlały się na długo zanim wyłączyłam proponowane oferty.
Po 2-gie. Proponowane oferty wyłączyłam właśnie dlatego, że wszedzie wyświetlały mi sie takie szajsy.
3. Weźcie przynajmniej powiedzcie prosto z mostu, że wciskacie to wszystkim, bo pampers najlepiej za reklamę płaci...
Po 4. Portale, którym zależy na zadowoleniu klientów udostępniają kontu ankietę, gdzie klient wyraźnie zaznacza jakie oferty go interesują i te są w pierwszej kolejności wyświetlane. Tu czy sie włacza profilowanie czy nie przypełza ten sam szajs niezwiązany w ogóle z zakupami... Daleko nie szukając pierwszy z brzegu Sze.. Swoją drogą dlaczego wszystkie azjatyckie portale mają wyżej ocenione zadowolenie klientów od Allegro? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_