anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro uważa, że będę mieć niemowlaka?

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

Boże jak ja tu zakupów nie znoszę.... Zawsze z czymś wyskoczycie... Mam 40 -stke, nie w głowie mi takie zakupy... W ciagu ostatnich kilku lat nic nie kupowałam dla dziecka poiżej 5-6 lat (a i to tylko na świeta dla dziekaków z rodziny). Co zakupy to mnie tu coś wnerwia ale teraz to juz naprawdę nie rozumiem. Kupiłam: musli, szampony dla dorosłych, kuchenkę turystyczną, proszek do prania, hennę i książki dla byka z 1 klasy szkoły średniej. Może to jego mam podcierać???? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Screenshot_187.pngScreenshot_188.png

Chyba jakiś włam na konto mam, bo ja na te produkty nie wchodziłam nigdy. Kawę kupowałam owszem ale inną i od pół roku jak mnie wyszukiwarka wkurzyła nie brałam... Po kiego mnie tym wkurzacie...

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@kaliszaneczka-x, cześć. Rozumiem, że takie sytuacje bywają irytujące. Konsultuję, dlaczego pokazują Ci się takie oferty - dam znać, gdy dostanę odpowiedź. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@kaliszaneczka-x, czy czyściłaś w ostatnim czasie pliki cookies? Na Twoim koncie wyłączone obecnie są proponowane oferty na podstawie Twoich zakupów oraz wyszukiwań, dlatego widzisz po prostu najlepiej sprzedające się oferty. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

Bujda. Po pierwsze chusteczki i pampersy wyświetlały się na długo zanim wyłączyłam proponowane oferty.

Po 2-gie. Proponowane oferty wyłączyłam właśnie dlatego, że wszedzie wyświetlały mi sie takie szajsy.

3. Weźcie przynajmniej powiedzcie prosto z mostu, że wciskacie to wszystkim, bo pampers najlepiej za reklamę płaci...

Po 4. Portale, którym zależy na zadowoleniu klientów udostępniają kontu ankietę, gdzie klient wyraźnie zaznacza jakie oferty go interesują i te są w pierwszej kolejności wyświetlane.  Tu czy sie włacza profilowanie czy nie przypełza ten sam szajs niezwiązany w ogóle z zakupami... Daleko nie szukając pierwszy z brzegu Sze.. Swoją drogą dlaczego wszystkie azjatyckie portale mają wyżej ocenione zadowolenie klientów od Allegro? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów