anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego monety zniknęły mimo że zakup z ich użyciem nie zakończył się?

MAMY ROZWIĄZANIE!
piotrek1991pol
#7 Wielbiciel

Chciałam kupić przedmiot za 59,99 i wykorzystałam w tej transakcji 58 monet i miałam do dopłacenia 1,99 zł. Dokonałam płatności, ale niestety z jakiegoś powodu płatność się nie powiodła, kiedy anulowałam by wykonać ją jeszcze raz, to pokazuje mi że do zapłaty mam całą kwotę 59,99 zł, a 58 monet zniknęło z mojego konta. Czy da się to cofnąć? Czy te monety wrócą na moje konto? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@piotrek1991pol  To tak nie działa, monetami się nie płaci.   Monety trzeba zamienić na kupony,  zrobisz to na stronie gdzie masz monety.  Prawdopodobnie masz już kupony w zakładce KUPONY. Dopiero kupon można wykorzystać do płacenia,  zaznacza się kupon podczas płacenia.

Uważaj bo kupon jest ważny tylko 14 dni.

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Powiem, że jak ostatnio część zamówienia zwracałam i oddali kupon na 5zł to miał on miesiąc ważności, nie 14 dni. Także nie wiem czy coś się nie zmieniło. 

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów
piotrek1991pol
#7 Wielbiciel

Dziękuję! Rzeczywiście teraz podczas opłacania zamówienia mogę wybrać kupon który wygenerował się przy wymianie monet. Dziękuję za pomoc!

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@piotrek1991pol Cieszę się, że udało się 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@piotrek1991pol Podaj proszę numer zamówienia lub doprecyzuj co to był za zakup 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów