anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego monety zniknęły mimo że zakup z ich użyciem nie zakończył się?

MAMY ROZWIĄZANIE!
piotrek1991pol
#7 Wielbiciel

Chciałam kupić przedmiot za 59,99 i wykorzystałam w tej transakcji 58 monet i miałam do dopłacenia 1,99 zł. Dokonałam płatności, ale niestety z jakiegoś powodu płatność się nie powiodła, kiedy anulowałam by wykonać ją jeszcze raz, to pokazuje mi że do zapłaty mam całą kwotę 59,99 zł, a 58 monet zniknęło z mojego konta. Czy da się to cofnąć? Czy te monety wrócą na moje konto? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@piotrek1991pol  To tak nie działa, monetami się nie płaci.   Monety trzeba zamienić na kupony,  zrobisz to na stronie gdzie masz monety.  Prawdopodobnie masz już kupony w zakładce KUPONY. Dopiero kupon można wykorzystać do płacenia,  zaznacza się kupon podczas płacenia.

Uważaj bo kupon jest ważny tylko 14 dni.

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Powiem, że jak ostatnio część zamówienia zwracałam i oddali kupon na 5zł to miał on miesiąc ważności, nie 14 dni. Także nie wiem czy coś się nie zmieniło. 

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
piotrek1991pol
#7 Wielbiciel

Dziękuję! Rzeczywiście teraz podczas opłacania zamówienia mogę wybrać kupon który wygenerował się przy wymianie monet. Dziękuję za pomoc!

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@piotrek1991pol Cieszę się, że udało się 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@piotrek1991pol Podaj proszę numer zamówienia lub doprecyzuj co to był za zakup 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów