Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałam kupić przedmiot za 59,99 i wykorzystałam w tej transakcji 58 monet i miałam do dopłacenia 1,99 zł. Dokonałam płatności, ale niestety z jakiegoś powodu płatność się nie powiodła, kiedy anulowałam by wykonać ją jeszcze raz, to pokazuje mi że do zapłaty mam całą kwotę 59,99 zł, a 58 monet zniknęło z mojego konta. Czy da się to cofnąć? Czy te monety wrócą na moje konto? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@piotrek1991pol To tak nie działa, monetami się nie płaci. Monety trzeba zamienić na kupony, zrobisz to na stronie gdzie masz monety. Prawdopodobnie masz już kupony w zakładce KUPONY. Dopiero kupon można wykorzystać do płacenia, zaznacza się kupon podczas płacenia.
Uważaj bo kupon jest ważny tylko 14 dni.
Powiem, że jak ostatnio część zamówienia zwracałam i oddali kupon na 5zł to miał on miesiąc ważności, nie 14 dni. Także nie wiem czy coś się nie zmieniło.
Dziękuję! Rzeczywiście teraz podczas opłacania zamówienia mogę wybrać kupon który wygenerował się przy wymianie monet. Dziękuję za pomoc!
@piotrek1991pol Cieszę się, że udało się 😉
@piotrek1991pol Podaj proszę numer zamówienia lub doprecyzuj co to był za zakup 😉