Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Czy zniesiono takową wyszukiwarkę? Jeszcze przedwczoraj miałem taką możliwość.
Dziękuję za podpowiedzi
Pozdrawiam
komad
Nie mogę szukać części według pojazdu. Na komputerze nie działa w aplikacji jest ta opcja.
Na allegro mówią że robią wszystko by zadowolić klientów no ale wygląda że kiepsko im to idzie.
@maciejbielinski Musisz się wylogować inaczej się nie da teraz.
2 dni temu kupowałem do siebie komplet filtrów i olej. Przez te testy allegro i udoskonalania już wiem, że był to ostatni mój zakup gdzie muszę coś dopasować do samochodu.
Najpierw trzeba wyszukać model filtra poza allegro, później dodajesz 5 produktów do koszyka a na końcu okazuje się, że jednak sprzedawca nie ma kompletu filtrów do twojego samochodu i tak szukasz do upadłego aby coś kupić u jednego sprzedawcy aby wysyłka była darmowa no bo w końcu po coś kupuje się ten Smart.
Dzisiaj wchodzę na dużą hurtownię motoryzacyjną, która sprzedaje też na allegro i okazuje się, że wyszukiwanie części to bajka, do tego płacisz te same pieniądze ( w tym przypadku nawet 13groszy mniej) i również masz darmową wysyłkę.
Dla mnie teraz wybór jest oczywisty. Chciałem podziękować allegro, że znalazło mi alternatywę na zakup części samochodowych.
może więcej szczegółów lub namiary na tę hurtownię ( nick na allegro )
Obstawiam Motostację...