Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dostałam 2 maile z danymi odbioru 2 paczek z paczkomatów. Paczki nie są moje i są z innych części Polski.
InPost oświadczył, że nie ma możliwości zmiany adresów mailowych więc błąd nie powstał u nich, ale dowiedziałam się, że obie paczki zostały zamówione przez allegro. Znalazłam sprzedawcę na allegro, Neomedia24 ale nr. tel. który podał nie istnieje. Napisałam i dostałam odpowiedź:
Witam serdecznie,
bardzo proszę o usunięcie tej opinii i danie nam wszędzie po 5 gwiazdek;-) każda ich mniejsza ilość powoduje że możemy utracić status super sprzedawcy na który naprawdę ciężko pracowaliśmy;-) proszę napisać maila co było nie tak w tym zamówieniu a na pewno się dogadamy!
zawsze możemy wysłać nowy produkt zrobić rabat lub oddać pieniażki
pozdrawiam czekam i z całego serca dziękuje;-)
NEOMEDIA24
Nie rozumiem o co chodzi.
Chciałam skontaktować się z bezpośrednio z Allegro, ale to okazało się jeszcze trudniejsze. Co z tym zrobić. W zasadzie to nie moje paczki i może nie powinnam się tym przejmować, ale nie podoba mi się wizja, że kiedyś ja coś kupię a obca osoba dostanie mój nr. tel i kod odbioru wraz z adresem paczkomatu. I być może nawet ją odbierze. Jak takie coś reklamować? Towar opłacony, dostarczony a ja go nie mam, bo dane do odbioru dostała obca osoba.
I do tego chciałam pogadać z kimś z Allegro ale nie mam pojęcia jak to zrobić. W centrum pomocy wszystko poszufladkowane i mój problem nigdzie nie pasuje. Nie ma możliwości konwersacji z wyjątkiem jednego linku w dziale bezpieczeństwo. Niespodzianka - link nie działa.
Może więc ktoś wie jak skontaktować się z kimś kompetentnym, kto sprawdzi dlaczego mój mail połączył się z dwoma innymi, niezależnymi kupującymi?
@agenah czy wiadomości o odbiorze przesyłek otrzymałaś na e-mail przypisany do konta Allegro, z którego piszesz? Czy możesz podać numery zamówień z Allegro czy posiadasz tylko numery przesyłek z InPost?
Czy możesz przesłać za pomocą opcji [przekaż dalej] wiadomości o odbiorze przesyłek na adres spolecznosc@allegro.pl?
Jeśli chodzi o kontakt z Doradcami Allegro to tutaj po wpisaniu wiadomości i przejściu dalej, możesz zamówić rozmowę telefoniczna lub skorzystać z czatu, ale jeśli przekażesz mi informacje o które proszę, to nie będzie to konieczne, wyjaśnię tę sprawę.