anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Droga wysyłka

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Mam Smarta sprzedawca również zapłaciłem 35 zł  za wysyłkę, nawet żadnej zniżka zawsze płaciłem 5 zł i innych 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Agent555 jak za pobraniem to może 7 paczek ci wyszło.

A warunki smart spełnione?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agent555 Podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy Twój wpis.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@matt_rose  e58edc50-3b30-11f1-af17-87403a6c0afa

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dziękuje @Agent555, sprawdziłem Twoje zamówienie. Zarówno Sprzedający jak i Ty korzystacie ze Smart!, ale niestety nie obejmuje on wszystkich metod dostawy. Wybrana przez Ciebie opcja z płatnością przy odbiorze nie jest objęta Smart!, dlatego do zamówienia został doliczony koszt dostawy.

Na przyszłość zachęcam do sprawdzania informacji w formularzu dostawy i płatności. Zawsze pokazujemy tam, które opcje są darmowe w ramach Smart!, dzięki czemu łatwiej wybrać najkorzystniejszą 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@matt_rose  u innych sprzedawców też czasami wybieram za pobraniem i płace tylko 5 zł gdy zakup od 45zl, 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agent555 Rozumiem, niestety jednak u tego sprzedawcy nie ma takiej możliwości 😞

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

loto
#11 Animator

@Agent555 Patrz, jakie formy dostawy wybierasz. Przy każdej jest wyraźna informacja o kosztach dostawy. Nie wszystkie formy dostawy są Smart, tym bardziej nie wszystkie pobraniowe są Smart.

oznacz moderatorów