Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wysłać sprzedawcy zdjęcia produktu. Próbowałem kilka razy z przeglądarki Chrome i Edge. W obu przypadkach bez powodzenia. Nigdy wcześniej nie miałem tego problemu. Rozmiar pliku około 3831KB.
@Krzysiek_Seba Wykonaj proszę poniższe kroki: wyczyść przeglądarkę i usuń pliki cookies (tzw. ciasteczka), sprawdź, czy problem występuje na innej przeglądarce/urządzeniu. Jeśli problem dalej będzie występować, prześlij nam nagranie lub zrzuty ekranu przez formularz kontaktowy.
Dziękuję za wskazówki ale udało się wysłać bez czyszczenia przeglądarki. Problem w tym, że wysyłanie trwało ponad 10 minut na plik. Mam łącze sieciowe 120/10 Mb/s. Więc też nie jest to problem łącza internetowego. Wydaje się, że problem jest po stronie serwera. Testowo wysłałem maila z tym samym zdjęciem i jego wysyłanie trwało kilka sekund co potwierdza, że połączenie z internetem ma wystarczające parametry.
Zanim wyślesz zdjęcie to zmień jego rozmiar na necie masz str z programami kopresującymi grafikę wtedy zdjęcie ważyłoby 383 kb
tu masz taki program, https://www.easy-resize.com/pl/
nawet możesz pozostawić domyślne parametry, sam go używam i wysyłka zdjęć idzie gładko